čtvrtek 6. července 2017

Nové laky Loreal

Loreal před nedávnem vyměnil ve svém stojanu laky na nehty. Mé nejoblíbenější mini lahvičky šly pryč. Docela mě to mrzelo, protože to byly nejlepší laky z drogerie, ale člověk už si na ty obměny zvykl, a tak jsem byla zvědavá, jak si povedou tyto novinky.


Testovala jsem celkem čtyři barvy a průhledný top coat. Povím vám hned v úvodu, nakonec jsem si k nim cestu našla, ale na ty staré dobré laky bohužel nemají. :-(


Lahvičky jsou vizuálně krásné, ale zbytečně veliké. Kdo z nás potřebuje 13,5 ml, když je všude kolem tolik lákavých laků. Tohle nikdy nespotřebuji. Navíc šla nahoru i cena. Bez slevy dáte za lak kolem 150 Kč. 


Laky mají širší štěteček, který já mám obecně raději, ale tento není úplně šťastně střižený a v kombinaci s tekutější konzistenci se to lakuje o něco hůře. 

Ale už konec negativismu. Co se povedlo, tak pigmentace. S výjimkou toho světle růžového všechny krásně kryjí v jedné vrstvě. A to já mám moc ráda. Zasychání je průměrnější, ale do půl hodinky nejpozději je to obvykle v pohodě. 


Laky jsem testovala v různých obměnách, abych vyzkoušela jejich výdrž. Přesnou dobu berte jako orientační. Vaše nehty můžou reagovat jinak, ale rozdíly mezi jednotlivými variantami už vám ledacos napoví.

- Průhledná lahvička s názvem Crystal je top caot a nikdy ho nepoužívejte jako základ. Ono to na něm totiž není napsané a já si myslela, že je to prostě obyčejný průhledný lak. Tak jsem ho dala na nehet, přes to barvičku. A druhý den se to doslova sloupalo z nehtů. Bylo to moje první zkoušení těchto laků, a tak jsem byla dost rozladěná, ale nakonec jsem přišla na to, že to bylo touto blbou kombinací.

- Pokud lak dáte samotný, klidně v té jedné vrstvě, vydrží tak 3 - 4 dny. U mě lepší průměr, ale staré laky Loreal to uměly lépe.

- Pokud lak správně zkombinujete s průhledným lakem a dáte ho až nahoru, je to hned lepší. Výdrž tak 4 dny, je to chloupek déle než barevný lak samotný. Co je ale fajn, tak top coat lak hezky zatvrdí, více se leskne, vypadá lépe a neskutečně rychle zaschne. Je to max. deset minut.

- A moje nejoblíbenější varianta, dát mezi barevný lak base a top coat od Essence. A vydrží to týden. To ale každý lak s tímto zázračným duem. 


O variantě 110 Crystal už bylo vše řečeno výše. Je to top coat, který lak vytvrdí, pomůže se schnutím a velmi decentně prodlouží výdrž. 



Romantický 220 Dimanche Aprés-Midi se jako jediný musí lakovat ve dvou vrstvách. Má tendenci pruhovat. Na nehtech je ale krásný. Mám podobné odstíny ráda.



330 Fuchsia Palace je ukázková tmavší šeříková barva. Paradoxně ji moc ve své lakovací sbírce zastoupenou nemám. A tak se aspoň tento kousek dostane častěji na řadu. 



Svítivá růžová 226 Nymphea je moje vůbec nejoblíbenější. A to obecně, a tak mám doma asi čtyři laky s touto barvičkou. :-) Na fotce jej vidíte právě s top coatem Essence, proto se nehty více lesknou.



A na závěr krvavě červená 554 Carmin Parisien. Do té se mi vůbec nechtělo. Dostala jsem ji dvakrát na tiskové konferenci Loreal a obě lahvičky jsem rozdala. Ale pak mi dorazila po třetí, tak jsem si říkala, že je to nějaké znamení a šla jsem do toho. Barva je to krásná, taková podzimní, ale pokud mě lépe znáte, tak víte, že jsem schopná mít na nehtech cokoliv, ale paradoxně v červené se necítím dobře. Tohle není moje barva. Na fotce s top coatem Loreal.


Celkově bych řekla, že jsou laky vizuálně úžasné, svými vlastnostmi průměrné. Není to žádná propadák, ale ani nic, co by nějak vynikalo. Po těch původních se mi přece jen trošku stýská. Nicméně, pokud mezi novinkami objevíte svoji barvu a potkáte je ve slevě, určitě nějaký vyzkoušejte. 

Za poskytnutí laků k recenzi děkuji PR Loreal.

Už jste měli možnost tyto nové laky vyzkoušet? Líbí se vám?

15 komentářů:

  1. Na první pohled laky vypadají skvěle. Zklamalo mě, že jsou uvnitř jen průměrné. Mám 2 z minulé kolekce a jsou super. Laků mám momentálně tolik, že jsem si zakázala kupovat nové, ale pokud na ně bude nějaká pořádná akce, tak bych jeden zkusila. 150 se mi za něj dát teda nechce.

    OdpovědětVymazat
  2. No jako balení vypadá skvěle, ale co mi přijde dost drsné je právě ta cena :( na to že jsou průměrné, škoda. Líbí se mi první odstín a druhý, takové odstíny mám ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Balení jsou krásná, odstíny taky, hlavně ty první tři. Ale nákup zatím neplánuji, mám hodně laků a i ta cena se mi zdá dost vysoko.

    OdpovědětVymazat
  4. Balení je fakt krásné, ale jinak mě ty laky ničím nezaujaly :-/

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se vůbec nelíbí ten výběr barev. Přijde mi to hrozná nuda a oldschool :\

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takto mně ty barvy přijdou krásné, ale je pravda, že jsou prostě takové klasické drogérkové a mám k nim doma duplikáty. Netradiční barvičky to v portfoliu nemá. Ale to bohužel neměly ani ty původní laky. Jen občas v limitkách.

      Vymazat
  6. Já mám takový šedý a za mě fajn výdrž i bez nadlaku, ale zkusím to ještě i s Essence top coat mezi dvěma vrstvami laků, což jsem ještě nezkoušela...a nahoru už ho nedáváš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dávám nejdřív base coat od Essence, potom jakýkoliv barevný a potom top coat Essence. On ten top coat odpracuje většinu, ale přijde mi, že je to ještě o něco lepší, když je dole i ten base coat.

      Vymazat
  7. Já nad nimi předevčírem uvažovala, některé barvy jsou krásné, ale nakonec jsem si vybrala od Lorealu nějaký v úzké lahvičce, v mléčném odstínu. Něco mezi lila a bílou barvou. Byl ve výprodeji. Já naopak červený lak miluju, ale spíš světlejší odstín, ne tmavý rudý

    OdpovědětVymazat
  8. Já nad nimi předevčírem uvažovala, některé barvy jsou krásné, ale nakonec jsem si vybrala od Lorealu nějaký v úzké lahvičce, v mléčném odstínu. Něco mezi lila a bílou barvou. Byl ve výprodeji. Já naopak červený lak miluju, ale spíš světlejší odstín, ne tmavý rudý

    OdpovědětVymazat
  9. Wau, tie sú naozaj krásne a takisto aj to balenie! :) Určite sa po nich popozerám :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  10. LAky mají krásné obaly, nádherné odstíny, ale jak sama říkáš, laků je všude spousta a tak velký (a poměrně i drahý) lak člověk moc nepotřebuje. Resp. já bych za lak 150Kč nedala, pokud by to nebyl vyloženě zázrak. Laky na nehty totiž střídám, mám jich okolo 70 a i tak je snad nikdy nespotřebuju (a to jsem si už od zčátku roku žádný další nekoupila...)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  11. Od Lorealu jsem ještě laky neměla, ale odstíny se mi líbí. Dokázala bych si je představit i na svých nehtech. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  12. Barvičky to jsou pěkné, obal radost pohledět ale přijde mi že laků v těchto odstínech máme od každé kosmetické značky plno zajímavějších a za daleko méně peněz. Nepřijde mi to něco zas tak extra.

    OdpovědětVymazat
  13. Balení je na drogerku více než povedené, ale ten obsah nic moc. Měla jsem jeden půjčený od kamarádky a nenadchl mě. Za tu cenu jsou na trhu lepší laky.

    OdpovědětVymazat