pátek 30. prosince 2016

TOP 16 kosmetických produktů roku 2016

Máme tady poslední letošní článek a rozhodla jsem se v něm věnovat právě tomu nejlepšímu za uplynulý rok. Poctivě jsem projela všechny recenze a vybrala na počest roku 2016, rovných 16 produktů, které mně nejvíce vyhovovaly a které vám můžu jedině doporučit. 

Vůbec to nebylo v plánu, ale mnohem více u mě bodovala dekorativní kosmetika, kde jsem našla hodně oblíbenců. V té péči je to komplikovanější, a tam spíše stále zkouším a bádám. Ale pár kousků se přece jen našlo.
  
Řasenka Avéne 



Jestli na kosmetice něco miluji, tak to, že vás neustále dokáže překvapovat a své poklady můžete najít i tam, kde byste je vůbec nehledali. Nebo by vás napadlo, že ta nejlepší řasenka pochází z lékárny? Avéne Couvrance mě však naprosto dostala. Už jsem měla miniaturu loni, ale plné balení jsem začala používat teprve nedávno. I proto zatím nemá samostatnou recenzi, ale brzy to napravím. 

Tato úžasná řasenka umí řasy krásně prodloužit a natočit, a to tak, jak neumí s mými řasami žádná jiná. 

Linky Kat von D

Tyto linky jsem měla na wishlistu neskutečně dlouho, ale pořád jsem se zdráhala dát za něco tak nestálého tolik peněz. Jenže se ukázalo, že stojí za každičký cent. To, že se linkami perfektně vykreslí tenká linka snad i poslepu, jsem věděla po prvním použití. Dlouho jsem ale vyčkávala, jak vydrží samotné balení, protože jsem měla s linkami ve fixe nedobré zkušenosti a vyhazovala jsem je klidně i po pěti použitích. Tattoo liner od Kat von D mám nyní už téměř půl roku a stále kreslí jako nové. 

Pokud máte linky ve fixe rádi, ale stále vás rozčiluje, že kousky z drogerie téměř okamžitě vysychají, zkuste investovat do této krásky. Nebudete litovat. 

Tekutá mýdla Dermacol

Dermacol představil mnoho novinek. Nakonec jsem však do top výběru zvolila tekutá mýdla Aroma Ritual. Tuto řadu miluji a její rozšíření i o tyto produkty mě hodně potěšilo. Miluji ty vůně a navíc se povedlo i balení, které dávkuje mýdlo velmi úsporně, a tak vám celé balení vydrží neskutečně dlouho. (RECENZE)

Pudr NYX

Jestli něco rozvířilo letošní kosmetické vody, tak to byl HD pudr od NYX. A i za sebe vám můžu potvrdit, že je to ten nejlepší pudr, jaký jsem kdy měla. Nejenže pleť hezky zmatní a efekt vydrží dlouho, ale pleť je po něm nepopsatelně hezčí, sametovější. Tento kousek rozhdoně musíte vyzkoušet. Jen si předtím musíte zahrát na bojovku, protože je v jedom kuse vyprodaný. (RECENZE)

Balzám na rty Bomb Cosmetics 

Balzámů na ty mi projde rukama spousty, ale jeden z nich byl přece jen speciální. A to tento koosový kelímek od Bomb Cosmetics. U této značky je potřeba si dávat trochu pozor, protože složení jednotlivých variant se hodně liší. Mají třeba spoustu balzámů, které jsou založeny na vazelíně, a ty nejsou tak skvělé. Tento modrý fešák má základ v kokosovém oleji a je tam přimícháno jen několik málo dalších přírodních laskomin. 

A povím vám, po celou dobu, co jsem ho používala, tak jsem vůbec nevěděla o nějakých suchých a popraskaných rtech. To jsem si vyzkoušela, až když jsem ho vypotřebovala. Když si navíc pomyslím, že tento kelímek stojí kolem 70 Kč, je to neskutečná výhra a rozhodně by neměl ujít vaší pozornosti. (RECENZE)

Makeup Astor

Skin Match mi přinesl loňský Ježíšek a myslím si, že by tento kousek vyhrál v počtu článků, ve kterém jsem ho v tomto roce zmínila. Tento makeup byl jednoduše vytvořen pro mě a neskutečně mi sedí po všech stránkách. Má skvělou barvu, skvěle se nanáší, skvěle vypadá, skvěle drží. Jednoduše ho miluji a za ten rok jsem vypotřebovala dvě lahvičky a určitě si budu kupovat další. (RECENZE)

Tonikum Lirene 

Objevovat nová tonika mě pořád baví, a tím jak rychle je spotřebovávám, toho stihnu za rok protočit opravdu hodně. Nejvíce mě však dostala tato modrá lahvička od Lirene. Je k pleti velmi šetrná, decetně voní a funguje přesně tak, jak já od tonika očekávám. Navíc vás vyjde asi na 70 Kč. Měla jsem letos dvě balení a určitě po něm sáhnu i v budoucnu. (RECENZE)

Rtěnka Rimmel 

Tento rok jsem hodně nakupovala nové kousky na rty, ale pokud bych měla vybrat jen jeden, vyhrál by to tento rtěnko balzámek Moisture Renew Sheer and Shine od Rimmel. Je na rtech neskutečně příjemný, voní jako Jojo bonbony a byl to nepostradatelný letní parťák. (RECENZE)

Paletka tvářenek Urban Decay 


V uplynulých měsících jsem si koupila také pár dražších kousků. Mezi ty nejlepší řadím limitovanou kolekci tvářenek od Urban Decay. Ta byla stovřena přesně pro mě a všechny odstíny mi neskutečně sednou. Je to úžasný sběratelský kousek, který je navíc plně funkční a ráda ji používám dodnes. (RECENZE)

Tělové mléko Avon 

Tělových mazadel mi také prošlo rukama hodně, ale nejvíce mě zaujala asi novinka Nutra Effects od Avonu. Mléko moc příjemně decentně voní, hezky se roztírá a hydratuje tak přesně akorát. Na každodenní promazání je to naprostý ideál a ráda si ho pořídím znovu. (RECENZE)

Korektor Maybelline 

S korektory neustále bojuji a žádný není ten pravý. Malou výjimkou je Affinitone od Maybelline. Skvěle mi sedne odstín a především na pupínky je to naprostý ideál. Ráda ho ale používám i pod oči, i když tam to nejde denně, protože oční okolí umí při pravidelnějším používání vysušit. I tak na něj nedám dopustit. (RECENZE)

Paletka očních stínů Freedom

Letos do našich drogerií zavítala značka Freedom. Byť se jedná o levnější kosmetiku, jejich oční stíny jsou neskutečné. Tato kráska stojí 200 Kč, ale ta pigmentace a práce se stíny strčí do kapsy i mnohem věhlasnější značky. Tuto růžovou variaci jsem si oblíbila především na jaro a i díky ní jsem se naučila více používat matné stíny. (RECENZE)

Krém na akné Avéne 

Co se pleťových krémů týče, stále tápu a zkouším jeden za druhým. Pokud se mi však pleť zblázní a objeví se pupínky, sahám jedině po TriAcnéal od Avéne. Ten krém je neskutečný. Používám ho lokálně na větší pupínky nebo klidně na celý obličej, pokud se objeví nějaká krupička nebo větší množství těchto nezbedníků. Krém funguje neskutečně rychle a obvykle přes noc vidíte rozdíl a do několika málo dnů je vše v pořádku. Navíc v něm není alkohol, a tak pleť nijak nedráždí ani nevysušuje a dá se v klidu používat i několik dní po sobě.

Nedám na tento zázrak dopustit a musím ho mít vždy po ruce. Už mám otevřené třetí balení. (RECENZE)

Gel na obočí Loreal  


Gely na obočí používám pravidelně již zhruba dva roky. Vyzkoušela jsem jich několik, ale nakonec jsem zakotvila u Brow Artist od Loreal. Byť se u nás prodává v jedné jediné barvě, právě mně stoprocentně sedne. Gel obočí navíc pěkně zafixuje a výsledek je přesně dle mých představ. Stihla jsem vypotřebovat už tři balení a zatím se po nějakém jiném nepoohlížím. (RECENZE)

Laky na nehty Avon

Gel laky bez zapékání v lampě vládly roku 2016. Za mě se nejvíce povedly Gel Shine od Avonu. Barevné kousky se krásně lakují a kryjí již v jedné vrstvě. Spolu s průhledným top caotem vydrží suverenně týden, a to i v případě velmi výrazných barev. Jen škoda, že top coat nefunguje s laky jiných značek. Ale to ani neslibuje, takže mu to člověk nemůže mít za zlé. (RECENZE)

Konjak houbičky

Na závěr musím ještě zmínit konjak houbičky, které změnily moji odličovací rutinu. Nejdříve jsem používala Eco Tools, ale ve finále jsem zakotvila u Ebelin, protože se liší jen tvarem. Kvalitou jsou stejné a druhá jmenovaná je výrazně levnější. Tyto houbičky skvěle odlíčí makeup, pleť nedráždí a co víc, je po jejich použití daleko jemnější a hladší. Stačí na pár dní vynechat a hned cítím ten rozdíl a rychle se k nim vracím. (RECENZE)

Jsem ráda, že se mi podařilo najít tolik pokladů a těším se, co mi přinese rok následující. A jelikož se vám ozvu ,,až" v lednu, nezbývá mi, než vám moc poděkovat za celoroční přízeň, a že jste i přes vzestup Youtube z mého blogu neutekli. A slibuji vám, že s obdobnou frekvencí článků vás budu zásobovat i nadále. Nápadů a produktů mám stále dost. 

Přeji vám do nového roku jen to nejlepší. Ať se vám splní všechna vaše tajná přání a daří se vám všude tam, kde vy budete chtít.

Šťastný nový rok!  

12 komentářů:

  1. Já sice linky běžně mon nenosím, ale ty od Kat von D bych klidně taky vyzkoušela. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Už budu muset také vyzkoušet ty mýdla od Dermacol, hodně mě lákají. :) Freedom paletka se mi hlavně líbí odstíny. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Affinitone korektor milujem! :) škoda, že ho už prestali vyrábať v tekutej verzii :( zaujali ma tie lícenky Urban Decay :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Stastny novy rok aj tebe 😉 Dufam, ze Dermacol rozsiri ponuku tekutych mydiel aj o dalsie vone. Dufam v hruskove 😀

    OdpovědětVymazat
  5. Určitě zkusím ten balzámek Bomb cosmetics . Freedom mě také láká, a konjak houbičky mám také oblíbené i když těď používám mořskou houbu sofi.

    OdpovědětVymazat
  6. Momentálně zkouším také balzámek od Bomb Cosmetics, a nejspíš to bude ten s tím vazelínovým základem (příchuť Chilli Mango). Ten kokosový ale vypadá skvěle :)

    http://denik-doe-lovera.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Podepsat se můžu pod paletku Freedom, make-up Astor, stejně jako tekutá mýdla Dermacol, hlavně tedy ta Irská káva:-) Krém na akné od Avené si chci pořídit a HD pudr NYX jsem dostala od Ježíška, doufám, že budu taky tak nadšená:-)
    Vše nejlepší do nového roku:-)

    OdpovědětVymazat
  8. s tim pudrem je to kříž :-/ díky za tip gelu na obočí, chystám se ho vyzkoušet :) Jinak Ti přeji šťastný nový rok 2017

    OdpovědětVymazat
  9. konjacovú hubku som si taktiež obľúbila a každý deň je u mňa potrebná :) tak hladkú pleť som hádam ešte nikdy nemala

    Šťastný nový rok 2017 prajem :))

    OdpovědětVymazat
  10. Prosím tě, udělej si něco s nehtama, to je příšerné, ta kůžička, mega záděra, ble. Ale hlavně že je máš nalakované!

    OdpovědětVymazat
  11. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  12. Z týchto produktov som mala len tekutý korektor affinitone a musím uznať, že bol fakt skvelý :) Len mi je ľúto, že sa už nevyrába.
    A ďalej by som z tohto zoznamu chcela púder od NYXu. Zatiaľ ešte musím dopoužívať to, čo mám, ale určite si ho zaobstarám.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat