neděle 18. října 2015

Kosmetické novinky posledních dní

Krásnou neděli všem. Nebojte, neumřela jsem, jen mě skolila viróza a v kombinaci s prací už nezbyla na blog energie. Ale dnešním článkem najíždíme opět na starý režim a je nejvyšší čas se zase porozhlédnout po tom, co nám kosmetické firmy naservírovaly za novinky a limitované edice. A jako vždy, je toho více než dost.

Limitované krémy na ruce Essence

Limitky Essence obvykle nechávám na konec článku, ale jistě uznáte, že tradiční krémy na ruce si zaslouží čestnější místo. Zatím tedy vůbec nevím, kdy k nám dorazí, ale věřím, že to bude nejpozději během listopadu. Essence letos vsadil na vtipné názvy a na ne zrovna tradiční zimní vůně. I když, kdo ví, jak ve skutečně budou vonět. Tak jako tak, minimálně jeden si určitě pořídím.

Laky na nehty Dermacol



Dermacol přichází s limitkou zaměřenou na třpytivé laky na nehty. Glitter Touch se budou prodávat rovnou v deseti odstínech a v již tradičních pidi lahvičkách za cenu 59 Kč. Zatím jsem je nikde neviděla, ale nějaké si chci určitě pořídit. Třpytky na nehtech miluji, takže si tohle nemůžu nechat ujít.

Makeup Dermacol

Doménou Dermacolu jsou makeupy, takže není divu, že přichází s další novinkou. Wake Makeup by měl pleť probudit a rozzářit. Hodit by se měl pro všechny typy pleti a dostupné budou 4 odstíny. Zatím jsem ho také ještě neviděla, ale jsem na něj zvědavá. Dost však bude záležet na odstínu. U Dermacol s tím mám obecně problém, protože ty nejsvětlejší odstíny dělá moc růžové a ty další zase moc tmavé. Ale kdyby se náhodou zadařilo, sáhnu po něm ráda. Cena je 329 Kč.

Balea zimní limitovaná edice

Aby těch limitek nebylo málo, jednu čerstvou nabízí i Balea. Už jsem ji byla v drogerii očichat a odnesla jsem si šampón Cool Blossom s vůní květů pomerančovníku a čerstvého pomerančě. Škoda, že v této parfemaci není i něco zajímavějšího. Nejsem si úplně jistá, jestli se se šampónem sžiju, ale za 25 Kč jsem ho tam nemohla nechat. Ta vůně je úplně boží. Špatné nejsou ani ostatní varianty a možná si ještě zajdu pro mýdlo na ruce. 

Zimní Baby Lips od Maybelline

Tady jsem se musela hodně držet. Nové Baby Lips v našich drogeriích?! Měla jsem nutkavou potřebu mít je všechny. Ale naštěstí zvítězil zdravý rozum. Mám jich doma 8 (!) a i když je hojně používám, tak přece jen další nepotřebuji. Za zmínku ale rozhodně stojí červené Sweet Apple. Voní moc hezky jako svařák. Nekoupila jsem ho jen proto, že takhle načervenalých balzámů mám doma několik a moc často je nepoužívám. Zbylé dva mi přišly, že nevoní nijak výrazně a barevně jsou stejné jako kousky ze stálého sortimentu. Takže jsem je nakonec oželela všechny. Nicméně pokud doma nemáte takovou zásobu jako já, určitě je běžte minimálně omrknout. Cena je kolem 60 - 70 Kč, pokud nejsou v akci.

Báze pod stíny Benefit

Tuto zajímavou novinku začala před nedávnem používat nejedna zahraniční youtuberka a dnes již jde sehnat i v našich Sephorách. Oficiálně je to BB krém na oční víčka. Ano, abeceda v kosmetice stále funguje. :-) Prakticky je to báze, která obsahuje SPF a měla by víčka chránit. Nepřijde mi to vyloženě jako špatný nápad, kolikrát mě v létě napadlo, že mám SPF úplně všude, ale kolem očí ne. Nicméně nejdůležitějším faktorem pro mě bude, jestli na tom budou držet stíny. Zajímaly by mě nějaké podrobnější recenze, teprve poté bych se rozhodla. 

Řasenka Rimmel

Rimmel vydává řasenky jak na běžícím páse a ne každá mě zaujme. Jakmile ale někdo mluví o natočení řas, tak zbystřím. Na první pohled se mi ten kartáček moc nelíbí, ale stejně bych ji chtěla zkusit. Jen bych potřebovala vícero očí, protože mi doma čeká spoustu jiných řasenek k vyzkoušení, takže to vidím spíše výhledově.

Glanc Box

Konečně se nám opět blýská na krabičkové časy. Brandnooz Box s jídlem mě nikdy nelákal, ale jejich nový počin Glanc Box, který má obsahovat novinky z drogerie jedině vítám. Otázka sice je, co přesně tam bude a jestli tam náhodou namísto kosmetiky nebudou vložky a jar na nádobí, ale uvidíme. Za 299 Kč byste měli dostat produkty v hodnotě 900 Kč. Já osobně očekávám obdobu DM boxu jen s tím rozdílem, že o něj nemusíte bojovat...i když, po prvním Glanc boxu se jen zaprášilo a již je vyprodaný. Tak se aspoň podívám, jak bude vypadat a pokud se objeví někdy příště, ráda ho vyzkouším.

Výprodej kosmetiky

A abychom to přece jen zakončili tradičně s Essence, přidávám pozvánku na výprodej eshopu www.kupkosmetiku.cz, kde zakoupíte za hubičku nejen zmiňovaný Essence, ale i další značky. Osobně se tam občas ráda zajedu podívat, protože téměř vše stojí 5 - 30 Kč a dají se najít i pěkné poklady.

Jaká novinka nejvíce zaujala vás a co si plánujete pořídit?

17 komentářů:

  1. Tak na krémy Essence se těším! Zrovna včera mi došla loňská limitka a přemýšlela jsem, co si místo ní koupím. Tak mám jasno, protože tyhle krémy fakt miluju. :) Jo a zmíněnou řasenku Rimmel mám a není vůbec špatná. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Makeup s Táňou na obalu vypadá moc hezky, a stejně tak mne zaujal ten Benefití primer pod stíny, tyhle systémy se mi teď moc líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Googlila som a tie kremy na ruky Essence by v Cechach ani na Slovensku nemali byt. Najblizsie v Rakusku, Nemecku, Polsku a Madarsku :(
    Zaujal ma iba Balea deo sprej Cool Blossom.
    Vies, ze na Parfums.cz predavaju 4 odtiene Maybelline Color Elixirs za rozumna cenu? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To s těmi krémy mě štve. :-( A moc děkuji za info o Color Elixir. já parfums procházím pořád, ale tohle mi nějak ušlo.

      Vymazat
  4. Glanc box už jsem zaznamenala, počkám si, jaký uvidím pak u blogerek obsah a případně bych pak také objednala. Od Baley jsem si z limitky koupila právě ten sprej v oranžovém balení a vůně je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Řasenku jsem měla v DM boxu a nadšení se úplně nekoná. Na kartáčku zůstává hrozně moc barvy, takže musím nejdřív zběsile otírat a pak jí můžu použít. S natočením obecně nemám problém a ani nepozoruju nějakou změnu. O objemu, který nutně potřebuji, nemůže být ani řeč.

    OdpovědětVymazat
  6. Hodně mě zaujaly krémy Essence a vánoční limitka Balea :)

    Narozeninová giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  7. Zaujaly me kremy od essence. :))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  8. Glanc box už mám objednaný, jinak mě nic moc nezaujalo. Ani krémy od Essence. Přijdou mi rok od roku nudnější, nekvalitnější a dražší. Nejlepší limitka byla v roce 2012, to jsem si nakoupila 6 balení do zásoby, byly vážně super :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Něco z Baleáckých limitek už mám koupené, pro zbytek si co nejdřív dojdu, zaujaly mně ty obaly a taky vůně, jak jinak, hlavně řada s fialkou a malinou voní úžasně:-) A pak už vlastním Baby lips ze zimní edice, ty mi byly naděleny k narozeninám.
    Jinak, na limitku krémů Essence se těším snad celý rok a o Glanc boxu už jsem slyšela, určitě se budu zajímat o to, co obsahoval a třeba někdy taky objednám:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak výjimečně mě krémy Essence nechávají chladnou. Naopak nový make-up od Dermacolu vypadá dobře a Baby lips jsem vzala všechny :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  11. Tyhle články mám ráda :) líbí se mi celkem ten makeup, ale myslím, že zas budou blbé odstíny :/
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  12. Díky za článek, o Glanc boxu jsem vůbec nevěděla a krémy od Essence mě letos nelákají, měla jsem ráda ty minulé zimní "jedlé" vůně.

    OdpovědětVymazat
  13. Sklamane konštatujem, že z tvojho výberu ma nezaujalo nič, dokonca si tentokrát nekúpim ani krémy Essence :( Okej, zaujímavý je určite makeup Dermacol, ale tiež to u mňa na kúpu nevyzerá.
    Zato ja som teraz "odvarená" zo všetkých prichádzajúcich zimných limitiek high-end značiek :) To sa vždy musím držať na uzde.

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem zvědavá na Dermacol make-up :) Jestli bude tak parádní jako loňská podzimní novinka - Lanýžový, tak budu happy! :)

    OdpovědětVymazat
  15. já uvažuju o tom Air Patrol, zahraniční recenze jsou celkem pozitivní, i když je prý tekutější, ale to by mi asi ani tolik nevadilo... tak třeba vezmu konečně Benefit na milost, protože jinak mě absolutně neláká :D
    a strašně mi přijde ta Táňa (jinak krásná baba) přephotoshopovaná :D

    OdpovědětVymazat
  16. Plánuji si pořídit nějaký ten krém na ruce a lak od Dermacol.. Baby lips už jeden doma mám, ale plánuji si ještě jeden koupit :)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat