neděle 5. července 2015

Zářivé letní novinky

Hezkou parnou neděli. Vím, že se povětšinou pečete někde u vody, ale kdyby se vám náhodou zachtělo trochu se zchladit v obchodních centrech, mám pro vás pěknou porci tipů, co hezkého si pořídit.

Dermacol laky na nehty

Začneme tradičně s Dermacol, protože ten sype novinky neuvěřitelnou rychlostí. Baví mě sledovat jejich eshop, protože snad pokaždé tam objevím něco nového, co se chystá. V poslední době mě nejvíce nadchly třpytivé laky. Je jich  rovných 10 a jeden vyjde na 59 Kč. Ještě jsem je neviděla na živo, ale dají se již běžně sehnat v drogerii DM. Pro nějaký si určitě skočím.

Dermacol Baby Lips


Loňský velký hit Love Lips prošel zásadní proměnou. Nové odstíny, nová receptura a především tvar. Zapomeňte na nepraktická a chatrná srdíčka, balzám je úplně klasický. Nově se prodávají čtyři barevné a dvě průhledné varianty. Mám pro tyto balzámky slabost, takže už mám samozřejmě jeden doma. Zatím na něj nemám ještě vyhraněný názor, ale ta textura je skutečně trochu jiná a nevím, jak další odstíny, ale ten můj, byť se tváří růžově, tak je na rtech naprosto transparentní. Samostatná recenze určitě bude. Balzámky již seženete v drogeriích za 80 Kč.

Dermacol krém na ruce

Zaujal mě i nový krém na ruce Dermacol, který si chci pořídit na sychravější období. Vypadá to na hodně výživný krém. Obsahuje ureu, panthenol a bambucké máslo. Sehnat jde v drogeriích za 90 Kč.

Dermacol formující řada

Nejnověji na mě u Dermacol vyskočila tato řada pro formování těla. V nabídce je zpevňující péče na dekolt a poprsí, masážní tělový olej proti striím, zpevňující sérum proti celulitidě a zpevňující tělový balzám. Nejsem úplný milovník těchto zázraků, ale chápu, že je po nich docela velká poptávka. A vlastně, s výjimkou toho krému na prsa (který fakt beru jako blbost), bych se vyzkoušení asi nebránila. Cena je zhruba kolem 200 Kč za kus.

Loreal lesky na rty Color Riche Extraordinaire


Stojanem Loreal se v poslední době prohnal pořádný průvan a museli jsme se rozloučit s mnoha skvělými a dlouholetými stálicemi. Prázdná místa se však začínají pomalu zaplňovat novinkami. Tou největší jsou nové lesky Color Riche Extraordinaire. Jedná se o ukázkový hybrid, který si říká lesk, ale pigmentovaný je jako rtěnka a pečující jako balzám. Barvy jsou skutečně skvělé a ve složení jsou takové lahůdky jako arganový nebo lotosový olej. Dobrou zprávou je, že se do našich končin probojovalo rovných deset odstínů. Cena je 270 Kč. Už jsem je v drogerii viděla, ale ještě neměli tester, tak jsem si na ně nemohla ,,sáhnout". Ale hodně mě lákají, protože tyhle textury já mám úplně nejraději. Vyčíhám se nějakou akci a určitě si nějaký pořídím.

Loreal nové odstíny rtěnek
Zdroj:tisková zpráva Loreal

Milovníci klasických rtěnek ale také nepřijdou zkrátka. Od června je dostupných 9 nových odstínů rtěnek Color Riche. Cena je kolem 270 Kč za kus. Některé barvy jsou opravdu hodně zajímavé.

Loreal BB Stick

Docela překvapivě se v našich drogeriích rozrostla řada BB od Loreal. Tato tyčinka je ideální letní pomocník. Je malá, skladná a požití je velmi jednoduché. Má to jen jeden háček, musíte být opravdu pěkně opálení. Na výběr jsou totiž jen dva odstíny - oranžový a oranžovější. Stačí si vybrat. Věřím, že se teď v létě takhle barevní jedinci najdou, pro mě osobně je to ale hodně mimo a potřebovala bych něco aspoň tak o tři odstíny světlejšího. Takže bohužel nevyzkouším. Cena byla kolem 300 Kč.

Loreal Top Coat

Docela nenápadně se do stojanu Loreal vkradly i tyto dva efektové top caoty. Mému oku neunikly, protože přesně na takové blbinky na nehty jsem zatížená. Ten růžový už mám doma. Je to průhledná tekutina plná podlouhlých vlákinek a kytiček. S těmi tedy bude asi trochu kříž, protože jich tam není tolik a bude potřeba je náležitě vylovit. Ale stejně jsem neodolala a určitě vám ho časem ukážu v akci. Cena je tradičních 100 Kč.

Balea balzámy na rty

Oleje na rty jsou teď hodně v kurzu a jeden takový kousek se chystá i v sortimentu Balea. Fotka je tedy z Německa a delší dobu jsem nebyla v DM, tak nevím, jestli už dorazily i k nám, ale věřím, že nás neminou. Údajně voní po kokosu a ráda bych je vyzkoušela.

Essence Try It, Love It

Nesmí chybět ochutnávka Essence produktů a tahle je skutečně výživná. Jedná se o limitku Try it, love it a pravděpodobně, podobně jako na jaře nude kolekce, tak tohle není tradiční limitka, ale je to výběr z podzimního update. A je to teda pecka. Láká mě vyzkoušet snad všechno. Naprosto skvěle vypadají rtěnky a lesky, nadějně se jeví i paletky a vůbec bych se nebála jít od makeupu. Dočkat bychom se měli někdy na přelomu srpna a září. 

Gosh Cosmetics

V neposlední řadě musím zmínit kosmetiku Gosh, která v minulých týdnech vstoupila na český trh a seženete ji ve vybraných parfumeriích Fann. Za Prahu můžu doporučit OD Kotva. Ze zvědavosti jsem si již dva kousky od nich koupila a vypadají velmi nadějně. Opravdu doporučuji omrknout. Ta nabídka sice není zdaleka kompletní a čeká na vás spíše menší stojánek, ale něco vybrat jde. Navíc ceny jsou vcelku fajn, přirovnala bych to k Bourjois.

Tohle byla poslední dávka letních novinek a příště už se podíváme na podzimní trendy.

Která novinka vás nejvíce zaujala?

14 komentářů:

  1. Moc se mi líbí nové laky od Dermacolu a Lorealu:)

    OdpovědětVymazat
  2. Téda, super novinky, kam ty na to chodíš :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všude možně, většinou FB daných značek, jejich webovky a kolikrát na to narazím až přímo v drogerii.

      Vymazat
  3. Nooo novinek je zase víc jak dost. :))) Musím říct, že fakt nejvíc mě zaujala značka Essence. :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Nezaujalo mě asi nic, dekorativka z drogerie mě už moc nebere a GOSH mě taky moc neoslovilo.. Těším se ale třeba na NARS letní limitku, ta vypadá vážně krásně :).

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ja mam zpevnujici peci Dermacol rada a novy push-up urco zkusim. Za me jsou naopak tyto kremy super.

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě mě zaujaly nové lesky a rtěnky od L´Orealu a efektové láčky Dermacol a LÓreal. Jsou vážně boží, obzvlášť ty s kytičkama a od Dermacolu ty hodně barevné a ta fialková. Určitě si je pořídím.
    Naopak paletkám od Essence po zkušenostech nevěřím vůbec a taky nechápu, jak někdo může věřit krémům na celulitidu,strie a zvětšení prsou. Kdyby fakt fungovaly, tak by žádné celebrity nechodily na plastiky a i jejich různé momentky z pláží apod. by byly bez těchto nedostatků, se kterými se holt my ženský musíme smířit ;)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Tradičně mně nejvíc zaujal Dermacol, minimálně dva odstíny třpytivých laků bych si ráda pořídila, potěšila mně i proměna Love lips, protože jejich původní srdíčkový tvar byl sice roztomilý, ale nepovedený a novému krému na ruce se taky bránit nebudu:-) Lákavě vypadá i nová limitka Essence, z té si určitě něco taky něco vyberu. A plány nenakupovat a drogeriím se vyhýbat získávají vážnou trhlinu:-D

    OdpovědětVymazat
  8. Já se těším až si zajdu omrknout kosmetiku Gosh :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/tag-25-nahodnych-otazek.html

    OdpovědětVymazat
  9. Zaujal mě krém na ruce od Dermacolu a balzámy od Baley :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tyjo ty balzámy Balea vypadají dobře :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  11. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat