středa 17. prosince 2014

Vánoční novinky Avon

V pondělí jsem se zúčastnila milého setkání v  sídle Avon, kde nám byly představeny aktuální i nadcházející novinky z oblasti dekorativní kosmetiky. 

Až po cestě jsem přišla na to, že foťák zůstal doma. Zkoušela jsem tedy, co zvládne mobil. Kupodivu něco vidět jde, i když kvalita je samozřejmě nižší. Zbytek jsem se pak pokoušela dofotit doma, ale byla tak strašná tma, že nakonec snad ani nejde poznat, co která fotka je z mobilu a která ze zrcadlovky. :-) Pro lepší obrazový materiál se podívejte k Rendy.


Hlavním tématem bylo slavnostní a večerní líčení. Jedno takové nám ukázal vizážista Pavel Bauer. 


Malá ukázka občerstvení, po kterém se jen zaprášilo.


Novinkou v sortimentu je kolekce Hollywood.


Mnohem více mě však zaujala starší kolekce Luxe, kde jsme měli možnosti prohlédnout si starší i nové kousky.


Domů jsme odcházeli s velkou krabicí plnou dárečků. Ještě vcelku hezky zabalenou ji můžete vidět na jedné fotce výše. Zde už je její obsah a pár slov k jednotlivým produktům. Ty mě tentokrát fakt nadchly a měla jsem docela štěstí. V každé krabičce se totiž ukrývalo něco trochu jiného a mně se fakt trefili do noty a využiji úplně všechno. Věci ještě nemám pořádně ozkoušené, takže zatím jen první dojmy.



Nejvíc nadšená jsem z paletky Luxurious Nudes. Ta pochází z limitované kolekce, takže ji určitě doporučuji co nejdříve omrknout. Nabízí pět krásných odstínů. Z prvního zkoušení jsou stíny hezky pigmentované a moc nepráší.


Ze stejné limitky je i tato Volume Extravagance Mascara. Z té jsem naopak nadšená zatím nejméně. Moc se mi nepozdává kartáček, navíc vypadá, že bude hodně mokrá. Ale chytřejší budu, až ji vyzkouším. Na obě věci se pokusím sepsat recenzi co nejdříve, dokud jsou ještě v prodeji.



V aktuálním katalogu jsou velkou novinkou laky Stardust. Ty kopírují slavné pískové laky od Gabriella Salvete a myslím si, že budou neméně slavné. Tmavě fialový kousek už mám na nehtech. Já osobně nejsem fanouškem pískového efektu, takže mě hrozně rozčiluje, jak je ten povrch hrubý, ale vypadá to tak úžasně a efektně, že to asi chvíli vydržím. :-)


Největší hvězdou večera byly nové rtěnky, které se začnou prodávat v druhé polovině ledna. Jsou inovativní v tom, že o hydrataci se stará gelové složení bez obsahu vosku. Rtěnka slaďounce voní a ta textura je tak zvláštní, že nejsem schopná po prvním vyzkoušení říct, jestli se mi to líbí nebo ne. Vůbec to není suché jako klasická rtěnka, stejně tak se to vůbec nechová jako balzám. A není to podobné třeba ani gelovým rtěnkám od Catrice. Je to prostě fakt něco nového. Rtěnky se budou nabízet v 20 odstínech za zaváděcí cenu 99 Kč. Recenze bude, až budou rtěnky oficiálně k dostání. 

Ještě jednou bych chtěla společnosti Avon poděkovat za pozvání a ostatním blogerkám za milou společnost.

Která novinka vás nejvíce zaujala?

15 komentářů:

  1. Ta rtěnka má krásnou barvy i laky se mi líbí :). To já mám zase tyhle lesklé, pískové mám nejradši, i když to odlakování nesnáším :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Rtenky vypadaji uzasne, to same i paletka :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. asi tie rúže :) ale nejak ma avon totálne neláka :) jediné čo mi od nich vyhovuje je olejček na vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Lak na nehty Stardust jsem si objednala v červené barvičce. Gelovou rtěnku mám v plánu vyzkoušet, už jen ty odstíny vypadají lákavě:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta paletka je nádherná i ten odstín rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty rtěnky mají suprové odstíny:)

    OdpovědětVymazat
  7. Zaujal mě matující make-up v kalíšku. T.

    OdpovědětVymazat
  8. Hodně mě zaujaly ty laky. Pískáče já naopak zbožňuji a tyto mají tak hezké lahvičky, že si budu muset alespoň jeden do své sbírky pořídit :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  9. Holky, mám ten matující makeup a fakt třída =o) takhle dlouho mi nematoval zatím žádnej (ani MAC ne!)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak na ty rtěnky se moc těším! Hned až v katalogu budou si nějakou pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  11. Sakra to mají povedené novinky!!!! Mě tak štve, že se teď kvůli práci nikam nedostanu :(

    OdpovědětVymazat
  12. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  13. Mňa najviac zaujal ten rúž, také mám rada.

    OdpovědětVymazat
  14. Ta nová kolekce je nádherná :)
    zvolili překrásné brvy, tvary, .. připomíná mi to takový kosmetický kubismus u někteých :)
    pravdu nádhera. Ty rtěnky vypadají famózně a ty laky. Asi bdu muset zhřešit O:-)
    PinkPomegranate

    OdpovědětVymazat