čtvrtek 28. listopadu 2013

Ladybox od veverky

Listopadový Ladybox vyšel minulý týden a jelikož toho testování pro mě tentokrát nebylo tolik, můžeme se pustit do krátkého shrnutí. 

Asi jako většina, musím pochválit balení. Krabička se povedla a je jedna z nejhezčích, co kdy byla. Myslím, že asi vyhodím ty původní bílé krabice a přeskládám kosmetiku k veverce. 
A opět jako většina, i já si myslím, že obsah tak trošku pokulhává. Minimálně, objektivně mi to tak strašné nepřijde, ale subjektivně mi to moc nesedlo.


Tužka na oči Mememe

Je to poprvé, co jsem se k této značce dostala, tak je docela škoda, že je to zrovna výrobek, který moc nepoužívám. Pamatujete, jak jsem vám loni psala o tužce Benecos z boxu, jak ji budu strašně používat? Tak za ten rok jsem ji vytáhla asi dvakrát. :-D 
Ale tužka na ruku malovala fakt dobře, a tak jsem si řekla, že si ji nechám a vyzkouším. Bohužel, po prvním pokusu jsem to musela přehodnotit. Ta hnědá má podtón do zrzava, a to je barva, která mi chtě nechtě nesluší. Musím si dávat pozor i na podobné odstíny hnědé u stínů. Takže poputuje dál.

Peeling Himalaya

Já a peeling, to nikdy nepůjde dohromady. Mám z toho prostě fóbii a to své kůži, tím spíš obličeji, neudělám, abych ho drásala o nějaké tvrdé částečky. Takže tento kousek putoval bez zkoušení rovnou ke kamarádce. Jinak mi to ale přijde jako dobrá volba do boxu. Značka je tam poprvé, peeling tam byl před rokem od Dermalogica, takže jeho umístění v boxu docela chápu. Za moji fóbií nikdo nemůže, takže se na ně ani nezlobím, prostě mi to nesedlo.

Krém Steamcream

Asi nejzajímavější věc této edice. Škoda, že je tak prťavá. Mohly tam být ty pytlíčky aspoň dva. O krému jsem dřív vůbec neslyšela, ale hrozně mě nadchl a já o jeho koupi byla přesvědčená ještě dřív, než jsem ho vyzkoušela. :-) Pak mě to ale trošku přešlo. 
Za prvé mi krém moc nevoní. Je v tom hodně výrazných věcí a všechny tam jdou hodně cítit a dost se to bije. Levandule, heřmánek, mandle, citrusy, to je opravdu silný mix. 
Krém je navíc hodně hydratační a minimálně na můj obličej to prostě není. Všude se píše, jak je lehký a rychle vstřebatelný. Mně se to nedokázalo vstřebat ani do rána. Zbytek pytlíčku jsem poté zkoušela na ruce. I tady se vsakoval snad půl hodiny, ale stálo to za to. Ruce byly super hladké a hydratované. Takže na obličej za mě ne, ale na nějakou lokální péčí na suchou pokožku, ano. Navíc je teď super akce 1+1 zdarma. Objednávat budu téměř určitě, akorát ještě nejsem v tento moment schopná říct, jestli si vůbec nějaký krém nechám nebo to použiji jako vánoční dárky. 

Krém na ruce Lambre

Tato značka to má u mě podobně jako Palmers. Prostě je mi nesympatická, a to i přesto, že pro to nemám racionální zdůvodnění. Takhle nějak si představuji kosmetiku, co se prodávala před dvaceti, třiceti lety, ale dnes to chce, podle mě, trošku něco navíc. Je to prostě nezajímavé po všech směrech. Nudný obal, nudná vůně, ze které tu letitost doslova cítím a nějak mě to celé nebere. Krém je jinak dost hydratační, pár minut mi trvá, než se vstřebá, ale na noc proč ne. Neměla bych problém ho spotřebovat, jenže jsem tak trošku mamku naučila, že ji z každého boxu něco dám a už se mě samozřejmě ptala, co pěkného tam bylo tentokrát. :-) Původně jsem ji chtěla dát tužku, jenže ona používá jen černou a mně přišla hnědá. A tak jí byl přidělen právě tento krém na ruce. :-)

Antiperspirant Lady SpeedStick

Taková naprosto neutrální věc. Mám teď doma asi tři rozpotřebované antiperspiranty, k tomu další čtyři v zásobě, takže ne že bych další nějak akutně potřebovala. :-) Ale taky bych ráda z této krabičky něco měla, takže si ho nechám. Gelový antiperspirant jsem snad ještě neměla, tak uvidím. Víc to ve mně ale evokuje, že se bude hodit na léto. Takže ho ukládám do svých železných zásob a možná se o něm ještě někdy v budoucnu zmíním.

Mystery produkt

Zklamání na závěr. Nejenže nesouhlasím s tím, že by se tam měly objevovat věci z minula, ale oni ještě vybrali snad ty produkty, které kdy byly hodnoceny nejhůře. Krém na prsa Eveline, šampóny, sprcháče, mýdla Kiss my Face, Duck Island...snad jedině ti, co dostali lahvičky od Salcury, mohli skákat radostí. 
Na mě vyšlo mýdlo Kiss my Face. Už podruhé. To první mi tady stále leží a tohle poletí za ním. A co s nimi budu dělat, to nevím. Přijde mi to hrozně nezajímavé, nevoní to a nečetla jsem ani pozitivní recenze od těch, co mýdlo zkusili. 

Celkem mi z toho vyšlo, že jsem si nechala antiperspirant a 2 ml pytlíček krému. Dvě věci jsem darovala svým blízkým a dalším dvěma věcem musím ještě nový domov najít. Je to slabota, to se musí nechat. Něco mi nesedlo jen proto, že jsem vybíravá, něco ale bylo šlápnutí vedle od Ladyboxu. Především mystery produkt hodnotím opravdu záporně a nechtěla bych, aby se tohle opakovalo. 
Na druhou stranu, po hrozně dlouhé době, jsem se rozhodla něco koupit na základě boxu, a o to tady jde především, takže jsem ráda, že jsem po dlouhých měsících objevila něco fakt zajímavého. 

A nezbývá nic jiného, než se těšit na prosincovou krabičku a doufat, že mi sedne daleko lépe.

Za poskytnutí krabičky k recenzi děkuji zástupcům Ladyboxu

Co vy, je tady někdo, koho box potěšil nebo ho vesměs hodnotíte spíše průměrně?

11 komentářů:

  1. Musím téměř se vším souhlasit, akorát mě potěšil nejvíc peeling :) zbytek také asi rozdám, nic co by se mi trefilo do vkusu.. tak snad bude vánoční edice lepší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Box se nepovedl a poprve lituju koupe. Take jsem mela mydlo, tyhle mydla nemam rada, radeji bych Eveline. Z antiperspirantu jsem vytocena snad nejvic, to v boxech fakt neocenim. Jeste stesti, ze mi prisla cerna tuzka.

    OdpovědětVymazat
  3. to mýdlo mám ze staršího boxu a zrovna před pár dny jsem ho otevřela a dala na umyvadlo. smrdí úplně stejně jako plastelína a po umytí nechává na rukou takový mazlavý povlak. už leží v koši :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoooj,

    dle mého hodnocení byla nejhezčí papírová krabička... obsah stál za ho...

    Tužka hnědá je jediný, co mi vyhovuje, dokresluju si s ní obočí, prostě to, co nesedne nikomu mi sedlo -> údiv...!
    Peeling, využiju, nenadchne...
    Pytlíčkovej krém -> smrdí, sedí na pleti...
    Lambre krém -> jak psala Moora, tak jí připomíná otravný jehovisty, ano tím přesně vyjádřila můj názor...
    Lady Speed Stick -> taktéž nenadchne, nijak příjemně nevoní, sice využiju, ale geláky úplně nemusím...
    Navíc jsem měla pidi šampon a sprcháč Kiss my face -> óóó...
    Pokud to z boxem půjde takhle dál, tak na něj fakt kašlu...

    OdpovědětVymazat
  5. No abych pravdu řekla, neobjednávala jsem a jsem ráda, protože věci téda nic moc. Co je pěkné tak leda krabička :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Box nemám, ale tento mě nějak zvlášť nezaujal:)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem tak nějak napůl - dost s tebou souhlasím, jen mě hnědá tužka sedne, tak ta mě potěšila. Co mě nepotěšilo vůbec byl antiperspirant, tento nemám ráda a navíc mi přijde, že se to do boxu nehodí..já nevím..jako kdyby tam dávali s prominutím toaletní papír :-(. Já bych třeba přivítala něco na nohy - krém, gel, peeling, sůl na koupel nohou..v zimě to mám ráda, i kamarádky, přijde mi to nějak "zimní věc", tak by se to i hodilo obdobím.

    H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně antiperspirant tolik nevadí, ale musí být něčím výjimečný. u nás nedostupná značka nebo aspoň horká novinka. ale tohle je zrovna naprosto obyčejný a ničím nezajímavý antiperspirant,který je na trhu roky.

      Vymazat
  8. Moc vám děkuji za komentáře, vypadá to, že jsme se na tom více méně shodli, že se to tentokrát zase tolik nepovedlo.

    OdpovědětVymazat
  9. Potěšil mě peeling, i když víc bych uvítala masku.. Jinak mě balíček moc nepotěšil, přišel mi hrozně chudej...

    A.

    OdpovědětVymazat