pátek 17. května 2013

Dny krásy s Yves Rocher

V pondělí jsem byla na moc příjemné akci, tak přišel čas se s tím trochu pochlubit a také vás nalákat, protože i vy máte obdobnou možnost. 



Původně jsem se vydala na Beauty Days do obchodního centra Pankrác v Praze. Ty probíhají až do 26. května a podílí se na nich Sephora, Douglas a Yves Rocher. Jde o to, že se objednáte na líčení a poté ještě máte možnost nechat se  vyfotit profesionálním fotografem. V líčení se střídají tři výše zmíněné obchody a já jsem měla štěstí zrovna na Yves Rocher. S čímž se pojí i další akce a dobrá zpráva pro ty, co to mají do Prahy daleko. 



Až do 31. května probíhají Make Up Days Yves Rocher. Akce platí pro všechny jejich prodejny po celé republice a opět je to velmi jednoduché. Pokud budete chtít, zdarma vás nalíčí a vy si tak můžete vyzkoušet jejich dekorativku.

Mně se tyto dvě akce tak nějak spojily v jednu. Nejdříve jsem měla trošku obavy, protože s takovými líčícími akcemi nemám dobré zkušenosti a už jsem jednou z Yves Rocher odcházela zmalovaná jako indián, ale nedalo mi to a zkusila jsem se objednat. Nakonec to nedopadlo zase tak špatně. I když jsem měla možná tak trošku smůlu, protože jsem tam šla v pondělí hned ráno, takže jsem byla první, koho dámy od Yves Rocher líčily (dny před tím to měly na starost jiné značky) a šlo to dost znát. Ještě tam všechny tak neurčitě pobíhaly, domlouvaly se. Mně se ujala jedna slečna či paní. Byla milá, to se jí zase musí nechat, ale nebylo to úplně ono. Jedním uchem ještě poslouchala své kolegyně, chaoticky přebírala líčení a dost možná se až v ten moment seznamovala s tím, čím že mě to má vlastně malovat. Nejdříve se mě tedy zeptala, jestli mám nějakou představu nebo to nechám na ní. Přála jsem si výraznější oči a jen lehce zvýrazněné rty a také jsem ji upozornila, ať pohledá ten nejsvětlejší možný makeup. Pak se mě ještě ptala, jestli mám kartičku Yves Rocher, ale jakmile zjistila, že ji mám, tak už toho moc nenamluvila. Občas jsem se jí tedy na něco zeptala, vždy slušně mile odpověděla, o tom žádná, ale tak nějak od takové akce očekávám větší servis. Je to přece na ní aby udržovala nějakou konverzaci, představovala mi jednotlivé výrobky, značku, cokoliv. Věřím, že časem už to holky nějak vychytaly a šlo to v přátelštějším tónu. Já jsem si tam většinu času připadala, že je hrozně otravuji. 

Ale dílo se jí nakonec povedlo, to se musí uznat. Makeup trefila skutečně světlý, oči namalovala moc hezky. Akorát tvářenky jsem měla na můj vkus až moc a nebyla zrovna dvakrát rozetřena do ztracena. Problémem také bylo, že jsem neměla pořádně kde podívat se na výsledek. Měli tam akorát jedno pidi zrcadlo uprostřed stolku s líčidly, takže jsem tam jen letmo nahlédla, ale už jsem zavazela, takže detaily jsem studovala až doma. Opět docela škoda. Na závěr jsem dostala kartičku, kde jsem měla vypsané produkty, které na mě použila a to bylo vše. Žádné info, kde si můžu výrobky koupit, že mají na spoustu věcí zrovna akci a tak dále. Kdyby to nebyla moje oblíbená značka a nevěděla bych o ní vše předem, opravdu bych se cítila o tohle ochuzena. Na to ty akce přece dělají, aby nalákali ke koupi. 

Detail nalíčeného oka

Poté jsem se přesunula k fotografovi. Ten to má moc chytře vymyšleno. Jednu vytištěnou fotku máte zdarma. Každou další za 5
Kč za kus a pokud je chcete na CD, opět 50 Kč za kus nebo v případě, že chcete na CD ty samé, co chcete tisknout, tak paušálně 50 Kč za CD. 

Fotograf byl moc milý a opravdu profík. Vždy mě přesně nasměroval, jak mám sedět, kam si dát ruce... Udělal celkem asi dvacet fotek a poté jsme společně vybírali. Zůstali mi tři fotky, kde už jsem se nemohla rozhodnout, kterou vzít, a tak jsem se nakonec vzala všechny tři. A jelikož mít v dnešní elektronické době fotky jen na papíře, je tak trošku nanic, připlácela jsem i za CD a celkově mě to tedy vyšlo na 150 Kč. A  zde je výsledek.




I když jsem se servisem Yves Rocher nebyla stoprocentně spokojena, i tak vám tuto akci doporučuji. Nic za to nedáte a můžete být jen mile překvapení. Vždy je to jenom o lidech, takže v jiných prodejnách to může vypadat úplně jinak. A pokud máte cestu na Pankrác v Praze, můžete to spojit i s tím focením.

Chystáte se na Makeup Days Yves Rocher?

18 komentářů:

  1. Moc pěkný, sluší Ti to. :) I když servis slečen už tak skvěle nezní, ale co člověk nadělá. :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je dobrá akce, sakra, musím se tam jít podívat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezke,fotky super,slusi ti to. Akce vypada taky fajn,ale moc na tohle nejsem. Radeji se licim sama:D

    OdpovědětVymazat
  4. Taková akce by se mi taky líbila :) Jsi krásně nalíčená :) Akorát teda se mi naopak zdá, že máš tvářenku jenom jemně, já bych klidně přidala, ale asi to dělají ty fotky.

    OdpovědětVymazat
  5. Na té poslední fotce jsi překrásná :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Kočka :) Pekné fotky :) A za hentaký servis by som nebola spokojná. Isto by som na nič hentaké nešla :/

    OdpovědětVymazat
  7. Wow pěknéé líčení to ti velice sluší :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Líčení jo, ale ten účes...? Okudlaná čtyřicátnice.

      Vymazat
  8. Sluší ti to. Napadá mě, že celý tvůj obličej vidím poprvé :)

    OdpovědětVymazat
  9. si velmi krasna :) super blog :)

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuji všem za milé komentáře. Úplně se červenám :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Co to máš s pravým obočím (z našeho pohledu)? Proč ti zasahuje tak daleko doprostřed? Obočí má začínat nad koutkem oka. Levé takové je. Tu chlupatou bambuli uprostřed by sis měla vytrhat.

    OdpovědětVymazat
  12. Nalíčila tě suprově, ani mi na fotkách nepřijde, že bys měla tolik té tvářenky ;) Fotky vyšly krásně :)

    OdpovědětVymazat
  13. Chtělo by to zhubnout.

    OdpovědětVymazat
  14. Stáni strašně Ti to sluší! Fotky jsou takové krásně jemné a to líčení ti svědčí! Opravdu super a takovou akci bych si taky nenechala ujít :)

    OdpovědětVymazat