středa 4. července 2012

Novinky u Essence

U Essence se chystá několik novinek. Některé mě docela zaujaly, tak bych vám je chtěla dneska přiblížit. Chystají se k nám dvě nové kolekce a velká změna laků.

Miami Roller Girl

Essence na Facebooku píší, že kolekce by měla dorazit v červenci. Tak já snad doufám, že to můžeme považovat za potvrzené. Byla bych opravdu moc ráda. Essence kolekce mě většinou nenadchnou a už si ani nepamatuji, kdy jsem si z nějaké něco koupila. Miami Roller Girl mě ale nadchla. Nejvíce právě tvářenka. Stále se nemůžu rozhodnout, jestli mi více sluší růžová nebo oranžová a myslím, že tahle krabička by mi to konečně pomohla rozlousknout. Dále si brousím zuby na některý z balzámů na rty a neurazil by mě ani oranžový lak na nehty. Opravdu doufám, že tuhle kolekci v drogerii potkám co nejdříve.

Snow white (Sněhurka)

O této kolekci Essence na Facebooku píše, že by měla dorazit v létě. Tak můžeme doufat, že se tak opravdu stane. Je ale o co stát? Snow White je inspirována pohádkou o Sněhurce a sedmi trpaslících. O doplňcích se snad ani zmiňovat nebudu. Červené laky a třpytky také nejsou moji favoriti, snad  jen nějaký ten trpaslík by stál za hřích, co říkáte? :-)


A nakonec je tady nový design laků. Tihle nováčci by měli na přelomu srpna a září vytlačit ze stojanů Essence jejich typické laky. Změní se i objem z 5 na 8ml. A pravděpodobně si také připlatíme. Těšit se můžeme na nové odstíny, tohle je jen malá ukázka.

Co tomu všemu říkáte? Co byste si rádi pořídili z nových kolekci a jak vítáte změnu laků Essence?

Všechny informace a fotky jsem čerpala z Facebooku Essence CZ.

6 komentářů:

  1. Na nové kolekce se vždycky moc těším, u Miami Roller Girl nejspíš sáhnu po tvářence a určitě také balzámu na rty, u Snow white se mi líbí laky, nálepky i pilník. Ale ze změny laků zas tak moc nadšená nejsem, mám radši menší balení, ale uvidíme, třeba budou mít lepší složení a vydrží déle.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky nejsem zrovna nadšená ze změny laků... Kupovala jsem je proto, že byly malé a, co si budeme povídat, levné... Ale tak, snad to nebude tak hrozné... :) Jinak mě kolekce takhle z obrázku moc nezaujaly, uvidíme, jak to bude ve skutečnosti...

    OdpovědětVymazat
  3. taky jsem zklamaná tou velikostí. Čím menší lak, tím lepší. stejně se mi v životě nepodařilo spotřebovat ho dřív než ztvrdl. snad to nezdraží nějak výrazně. ale asi si ještě udělám nějaké zásoby těch starých.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty zásoby jsou dobrý nápad, když máš ty velké ted má třeba rimme, tak po půlce už se to táhne.. chce to pořádně zavírat uzávěry

      Vymazat
  4. Já se tedy těším na kolekci Miami...hlavně na tvářenku :) A možná nějaký lak. Také doufám, že se u nás objeví, i když spíše ne...vždy pro to jezdím až do Ústí a tam to kolikrát také nemají :(.

    OdpovědětVymazat