pondělí 18. září 2017

Vzorečkování s Kiehls

Kiehls je značka, která mě pořád neskutečně láká a moc ráda chodím do jejich obchůdků. Je tedy i neskutečně drahá, a tak si svůj wishlist odškrtávám velmi pomalu, ale co je super, tak si vždy produkty hezky osaháte a vyzkoušíte předem a kupujete jen to, co vám nejvíce sedne.


Dnes bych vám blíže představila osvěžující mist a poté v krátkosti shrnula pár vzorečků, které se mi doma nakupily. U Kiehls je to s nimi velmi jednoduché, vždycky jich v obchodě dostanete tolik, kolik chcete a nikdo se na vás ošklivě nedívá. Navíc jsou pytlíčky hodně štědré, takže si danou věc prozkoušíte opravdu poctivě.


Na všemožná pleťová stříkátka já si potrpím a mám pro ně slabost. Vůbec nevadí, že ony vlastně nic zásadního nedělají. Používám je pravidelně večer předtím než nanesu krém. Není tedy divu, že mě tato zelená lahvička od Kiehls také zlákala. Udělala jsem také výjimku a koupila jsem si ji bez předchozího vyzkoušení. Ony ty vzorečky tekutých věcí jsou prostě problematičtější.

Musím tedy říct, že mě nejdříve trochu zklamalo složení. Já z toho byla tak natěšená, že jsem se na to v prodejně nepodívala. Ukrývá to v sobě alkohol, což já nemám moc ráda. Ale paradoxně mi to tady ve finále nevadí. Cítit to nejde a ani jsem nespozorovala, že by to pleť vysušovalo. Ono to má totiž tak super jemnou střičku, že toho dáváte na obličej minimální množství. 



Jinak je sprej úžasně příjemný. Velmi jemňoučký, krásně svěže voní. Citrusově, ale ne levně. A jestli to něco dělá? No, spíše ne. Jak jsem říkala, tyto produkty jsou vždycky spíše jako placebo. Mně to prostě vyhovuje před tím krémem nastříkat, ale samo o sobě to nic zázračného nedělá. 

Takže to je tak spíše na zvážení, jestli to potřebujete nebo ne. Osobně si to znovu asi také nekoupím. Jsem teď sice spokojená, ale není to levný špás, takže příště zase sáhnu po něčem jiném. Cena za 75ml lahvičku je 440 Kč.


Pojďme ale dál, mám tady pár vzorečků a ještě delší wishlist, co si pořídit v plné velikosti.


Tohle jsou zatím největší favorité. Oční krém Rosa Artica už mám dokonce v plném balení doma, takže vám o něm řeknu více někdy v budoucnu. Ze vzorečku mě ale totálně nadchl. 

Ultra Facial Cream je zase neskutečně univerzální pleťový krém. Tam jsem měla už vzorečky dva a jsem si jistá, že mi bude vyhovavat. Už jsem si ho chtěla také kupovat, ale sešlo se mi teď doma více krémů, tak to zatím počká.


Produkty z řady Midnight Recovery patří k těm obecně nejoblíbenějším. Já tedy nesdílím nadšení z vůbec nejprodávanějšího produktu, a to olejového séra. Nejdříve jsem tedy spokojená byla, ale po delší době mi to začalo ucpávat póry. Díky bohu za tak štědrá balení vzorků. Tato ampulka vám vydrží i tři týdny, a za tu dobu už bezpečně poznáte, jestli to bude to pravé pro vás. 

Moc nadšená zatím nejsem ani z očního krému. Je hodně parfemovaný a myslím si, že mi po něm pálily oči. Ale mám tady ještě jeden vzorek a dám mu šanci.

Zatím nejvíce spokojená jsem byla s odličovacím olejem. Ten bych na zimu klidně brala, tak třeba si ho brzy pořídím.


Žluťásci jsou letošní jarní novinky a na blozích o nich bylo velké haló. Medový pleťový krém je za mě fakt příjemný. Opět jsem měla vzorky dva a kdyby mi ho někdo v plném balení dal, s klidem ho budu používat. Ale upřimně, za 1600 Kč si ho nekoupím. To mi třeba daleko více sedí výše zmiňovaný Ultra Facial, který stojí polovinu.

Heřmánková maska moc hezky voní a příjemně chladí. Tím ale výčet jejích benefitů končí, takže to za tisícovku také nutně nepotřebujete.


Poslední miš maš. První bázi jsem ještě nezkoušela, mě obecně tento typ produktů neláká. Dále heřmánkové tonikum, tak to bych hrozně moc chtěla. Jen už se mi tedy nechce dávat tisícovku za tonikum. :-) U těch krémů to ještě tak nějak toleruji, ale u tonika, které je za chvíli pryč, je to už horší. 

Sérum mě nejdříve hodně nadchlo, ale po pár dnech také začalo ucpávat póry, takže to ne. Je poměrně dost napěchované silikony. 

Poslední pytlíček v sobě ukrývá odličovač slash peeling. Ten bych si také ráda koupila. Ne nutně na denní použití. On je vhodný spíše na mastnější pleť a navíc má v sobě zrníčka, což si osobně myslím, že denně na pleť nepatří. Ale čas od času, kdy je potřeba ji opravdu vyčistit nebo naskáčou pupínky, tak bych ho doma snesla.

Tak a teď prosím toho sponzora, co mi to všechno koupí. :-) Jako ceny Kiehls opravdu nemá lidové. Ale beru to tak, že v ceně už máte započítané ty vzorečky, kterých máte zdarma kolik chcete a navíc velmi často se dostanete i k deluxe vzorečkům, buď za nákup nebo výměnou za prázdné obaly. Tak také naprosto vždy velmi milou obsluhu, která ráda poradí. Já to fakt nechápu, kde ty lidi berou, ale vždycky jsou ty prodavačky naprosto kouzelné a ještě vám vždy k nákupu dají ručně psané poděkování, že jste přišli. Což je úplná prkotina, ale potěší to. 

Září u mě bylo hodně ve znamení Kiehls, dva kousky jsem si koupila, dostala tunu deluxe vzorečků, plus ještě poběžím vrátit prázdné kelímky od avokádového očního krému a bude toho ještě více, takže se určitě brzy těšte na pokračování. A pokud někdy budete mít cestu kolem jejich obchůdku, stavte se pro nějaký vzoreček.

Máte od Kiehls nějaký oblíbený produkt?

2 komentáře:

  1. Ja som si zaobstarala vzorku avokadoveho ocneho kremu, tak som zvedava. Inak ma Khiels nejako neberie 🙄

    OdpovědětVymazat