středa 8. dubna 2015

Extra prodlužující řasenka Avon

Dnešní kousek je docela čerstvá novinka v arzenálu řasenek Avon. Winged Out mě zaujala na první pohled, protože kartáček je dostatečně zvláštní a hlavně slibuje prodloužení řas. Dle oficiálních informací vám řasy prodlouží až o 80%. Což je sice pohádka, ale i přesto prodlužuje velmi slušně.


Kartáček je přesně podlé mého gusta. Kraťounké plastové štětinky, které se navíc směrem ven zužují. Skvěle se s ním pracuje, hezky nabere všechny řasy a nehrozí, že si vypíchnete oko.


Žádnou stížnost nemám ani na samotnou náplň. Ta je dokonale černá. Obsahuje drobné částečky, které mají napomáhat prodloužení. Byť takové věci nemám v řasenkách zrovna v oblibě, tak tady je sice na kartáčku vidím, ale na oku jsem je nijak nezaznamenala. Nikam nic neodpadává, nedráždí oči, jakoby tam ani nebyly. Celkově řasenka velmi dobře drží, nedrolí se, neobtiskává, zvládá i vlhčí počasí a ani při letmém deštíku se nemusíte bát rozmazaných očí. 

A výsledek? Za mě uspokojující, byť není pro každého. Řasenka jasně uvádí, že je prodlužující, a to je také jediný efekt, kterého se dočkáte. Pokud máte řídké řasy a toužíte po objemu, tady nepochodíte. Ale je mi sympatické, že řasenka dělá to, co slibuje. To bohužel není vždy pravidlem. Navíc slibuje jednu věc a nehraje si na multifunkční zázrak. A právě tu jednu věc umí skvěle. Řasy jsou očividně prodloužené a přitom velmi lehké, nezatížené, takže vydrží i hezky natočené. I když pravda, natočení mi obstarají kleštičky, ale tato řasenka je lehoučká a řasy vydrží natočené po celý den. 

Asi první dva týdny měla při vrstvení tendenci slepovat řasy do tenkých dlouhých pavoučích nožiček. Ale po pár použitích se to srovnalo a nyní udělá opravdu moc hezký prodlužující efekt. Celé to navíc působí velmi přirozeně.




Celkově jsem s řasenkou velmi spokojená. Líbí se mi, že si na nic nehraje a umí přesně to, co slibuje. Řasy skvěle prodlouží. Je ideální pro ty, co mají svoje řasy husté dost a hledají pouze prodloužení. Stejně tak by ji mohli ocenit ti lidé, kteří rádi řasenky kombinují a používají vždy dvě zároveň, jednu na objem a druhou na délku. Winged Out bych se díky její super lehké textuře nebála vrstvit a kombinovat s jinou řasenkou. Pochválit můžu také samotnou náplň. Ta dobře drží, nemaže se, nedrolí a nedělá žádnou jinou neplechu. Pokud hledáte prodlužující řasenku, tuhle vám určitě můžu doporučit. Sama se jejímu opakovanému pořízení bránit nebudu.

Oficiální cena je 219 Kč, ale v aktuálním katalogu ji seženete za 119 Kč za 7 ml.

Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji zastoupení Avon.

Jakou řasenku aktuálně používáte vy?

13 komentářů:

  1. Na této řasence se mi líbí kartáček, jinak ale s řasenkami Avon nemám dobrou zkušenost. Trochu dráždí. Už delší dobu používám řasenky Astor a jsem moc spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Avon mi nesedí..
    Já nejradši Rimmel nebo Miss Sporty :-)

    OdpovědětVymazat
  3. No já už raději od Avonu ruce pryc :D ale zase tahle řasenka vypadá velice zajímavě :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Jediná řasenka od Avonu kterou kupuji opakovaně je SuperShock, ostatní které jsem zkoušela mně buď zklamaly nebo neoslovily natolik, abych si je pořídila znovu. Tuhle řasenku mám v plánu vyzkoušet, ale vzhledem k tomu, že preferuji objem před délkou jí moc šancí nedávám.

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá na oku moc hezky. Já používám od Rimmelu Wonderfull a jsem spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Avon už absolutně nepoužívám, potom, co mi na puse naskočila vyrážka z BB Creamu, které sem se pak nemohla zbavit... prostě ne. Každopádně jednou jsem taky měla řasenku od Avonu, tuším že nějaká černá s modrým nápisem, a ta mi kupodivu celkem sedla, ale hrozně rychle vysychala :)

    >>> Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  7. Tuto řasenku mám také, bohužel mi umělé kartáčky nesedí.
    zvu tě na můj blog
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Kartáček se mi líbí, já zrovna používáš jednu řasenku od Astoru (takovou s krajkovým obalem) a ta mi moc krásné řasy nevyzkouzlí, je dost mokrá. A pak jsem spokojená s řasenkou od Maybelline Rocket a s jednou prodlužující od Essence

    OdpovědětVymazat
  9. Já měla od Avonu Supershock a horší řasenku jsem neměla snad nikdy. Drolila se a pálilo mě celé oční okolí..takže já zkoušet nebudu..oblíbenou mám Rimmell - wonderfull nebo Lash Accelerator....ale stejně pátrám pořád po lepší a lepší....

    OdpovědětVymazat
  10. Je hrozná.... suchá, nic nedělá... podle loreálek je to fakt propadák...

    OdpovědětVymazat
  11. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  12. Mám řasenky od Avonu ráda, jsou fajne. Moje aktuální řasenka je od Rimmellu :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Vypadá dobře, hlavně ten kartáček. Já používám od Yves Rocher a Maybelline.


    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat