pátek 6. března 2015

Tělový krém Garnier

Dnes budeme pokračovat s ,,ležáky". Tento krém jsem kupovala asi před rokem. Jenže pak pěkně putoval do skříně a stále byly přednější zajímavější krémy. V posledních týdnech jsem ho ale konečně vytáhla a začala pravidelně používat. 

Pamatuji si, že před x lety Intensive 7 days od Garnier docela letělo a já sama jsem měla v oblibě tělová mléka. Časem se na ně nějak zapomnělo, ale v drogeriích je najdete dodnes.


Myslím si, že ke koupi tohoto krému mě vedl nějaký slevový kupon a myšlenka na dávné časy, kdy jsem s obdobnými produkty této značky byla spokojená. Čas ale pokročil, já jsem od té doby vyzkoušela mnoho jiných mazadel a můj dnešní pohled na Garnier krém je spíše průměrný.


Oficiálně jde o ultra výživný tělový balzám. Konzistenčně bych ho označila prostě jako krém. Do hutného másla má daleko, ale určitě neteče jako mléko. Vyhovuje mi to. Hezky se nabírá, po pokožce dobře klouže a rychle se rozetře i vstřebá. Víc toho vlastně člověk od krému ani nepotřebuje.



Balzám obsahuje mangový olej a ve stejném duchu se nese i vůně. Ta je sladce ovocná, ale není to přehnané. Je to decentní a příjemné. Z kůže jde cítit jen velmi lehounce.

Výhrady bych měla asi jen k hydrataci. Nejsem sice v tomto směru náročná, ale přijde mi skutečně spíše na té nižší hranici. Možná v létě bych to neřešila a bylo by to tak akorát, ale v tomto období bych snesla něco výživnějšího. 


Jak už jsem psala v úvodu, celkově mi krém přijde průměrný. Není vyloženě špatný. Uživatelsky je příjemný. Dobře se roztírá i vstřebává, hezky voní. Bohužel hydratačně je slabší a hodí se opravdu jen pro nenáročnou pokožku. Určitě nebudu mít problém ho vypotřebovat, ale další balení si asi nekoupím. Zda koupit či nikoliv, nechám na vás. Asi to není nic, co nutně potřebujete. Na druhou stranu, pokud na něj někdy narazíte, určitě se ho nemusíte bát.

Cena je kolem 150 Kč za 300 ml a seženete v každé drogerii.

Zkoušeli jste někdy produkty Intensive 7 days od Garnier? Sedí vám?

9 komentářů:

  1. Zkoušela jsem jenom tělové mléko z téhle řady (myslím že bylo s okurkou?) a už si na něj moc nepamatuju... Jako ty, ani já nejsem ale moc náročná na tělové mléka, takže bych do tohohle i šla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Neláká mě, mám ráda obyčejná tělová mléka od Baley, stojí pár korun, nádherně voní a svou práci plní, pokud chci něco lepšího, dělám si radost mléky od Victoria´s Secret, pokud chci něco opravdu tuhého, hutného a výživného, jdu do másel od Alverde, nebo Lavery. Jiné produkty ani nemám v potřebě zkoušet. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. ja mám teraz Baleu brusnicový krém alebo bioderma lait a nemám v potrebe zatiaľ nič kupovať, pretože v zásobe mám toho veeeľa :) ale jeden nikdy nevie :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem měla z této řady tělové mléko s kakaovým máslem. Vůně super, ale co do účinku, tak souhlasím s tebou. Je to průměr a znám mnohem lepší mazátka :)

    http://my-makeupstore.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem z téhle řady měla tělové mléko, nebyl to sice žádný propadák, ale i tak jsem čekala víc, znovu už jsem si další nepořídila.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento jsem nezkousela a nevim nejak me nelaka.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám teďka krém na ruce a je fajn, je pravda, že taky není tolik hydratační :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat