středa 8. ledna 2014

Zimní třpyt od Color Club

Po dlouhé době tady máme lakovací recenzi. Zmiňuji to docela často, v poslední době mě lakování moc nebaví. Často chodím ,,úplně bez" a když už po něčem sáhnu, musí se to dobře lakovat, bleskurychle schnout a vydržet bez hnutí aspoň tři dny. Z toho vyplývá, že ze své obsáhlé sbírky používám asi tři laky. Do této kategorie naštěstí spadá i má jediná novinka, kterou jsem si za posledního půl roku koupila - holografický lak od Color Club



Lak byl na mém wishlistu docela dlouho. Četla jsem na něj mnoho recenzí a všechny do jedné byly nadšené a pozitivní. Jediné, co mi dělalo vrásky, byla cena. Obecně neuznávám laky, které stojí více než stovku. A to tenhle kousek stojí stovky rovnou dvě. Nakonec jsem ale dospěla k názoru, že než si koupit deset laků, které stejně nebudu používat, raději pořídím jeden, který bude stát za to. Když se na něj jednou navíc naskytla sleva 20%, nebylo co řešit, byl můj. 

Lak se vyrábí v 6 barevných variacích. Ani nevím proč, nesáhla jsem po mé klasické fialové, ale dostala jsem chuť na studenou blyštivou modrou - Blue Heaven. Říkala jsem si, že to bude dokonalá zimní barva, která se bude třpytit v mrazivém počasí. Což se venku sice moc nekoná, ale stěžovat si nebudu. Klidně budu mít ,,zimu" jen na nehtech a venku může být jaro. 


Lak se prodává v maxi balení 15 ml. To je na můj vkus až moc, klidně by mi stačila i polovina. Opravdu nehrozí, že bych ho někdy spotřebovala. Štěteček má docela úzký, uvítala bych i širší, ale lakuje se s ním naštěstí dobře. Lak má dobrou konzistenci, nikde nestéká, ale ani se netáhne, prostě tak akorát. Kryje stoprocentně ve dvou tenkých vrstvách. I když vás můžou mást tisíce odlesků, lak schne do bezpečně hladkého povrchu. Odlakovává se díky tomu také více než dobře. 

Co je pro mě asi nejdůležitější, schne velmi rychle. Do pěti minut jste z nejhoršího ohrožení venku a do půl hodiny můžu dělat cokoliv, lak je dokonale suchý. 

S výdrží je to takové složitější. Není primárně špatná, ale slovo průměrná bude asi to pravé. Bez jediného škrábance mi vydrží i tři dny. Což je u mě už docela dobré. Není výjimka, že se laky začnou šoupat dvě hodiny po nanesení. Color Club se navíc neošoupe téměř vůbec. On se totiž zásadně olupuje. Prostě pořád jsou ty nehty dobré, dobré a najednou kus laků chybí. Začne to tak nenápadně právě třetí až čtvrtý den a pátý to chce ideálně dát dolů. Četla jsem ale na více místech, že loupání je výsadou holografických laků, takže s tím asi nepůjde nic moc udělat. I tak si ale myslím, že ty tři dny jsou obstojné a rozhodně to není, co se týče výdrže, propadák. 

Barva je to opravdu nádherná a budí pozornost. Je to studená stříbrno modrá. která hraje všemi odlesky. Nejlepší je to samozřejmě na sluníčku, ale hezky se třpytí i pod umělým světlem. Je to zase něco jiného, než jsem kdy měla a hodně se mi to líbí.



Na sluníčku



S lakem jsem tedy více než spokojená. Líbí se mi barva i efekt, který vytváří. Skvěle se lakuje, dobře kryje, rychle schne, dolů jde také bez problémů. Jen ta výdrž by mohla být o kapičku lepší, ale není to žádná tragédie. Za ty peníze opravdu stál a vám ho také můžu jedině doporučit.

Seženete ho na mojesminky.cz za 209 Kč. 

Jaký je váš nejdražší lak a stál za ty peníze?

14 komentářů:

  1. Mám doma stejný odstín od jiné značky a stál mě na veletrhu 55 Kč :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi líbí, ale pořád jste se neodhodlala ho koupit, uvidíme. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé, ten je fakt krásnej, já už jsem o něm přemejšlela, ale právě ta cena :-)
    nejdražší lak je asi Barry M, stál 130 Kč, já mám ráda laky do stovky max.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tohle vypadá božsky :O. Já teď osobně podlehla burgundy barvám a spíše takovým tmavším :)

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi pekná farba...akurát tak na zimu :-)

    Blog Papi Lapi

    OdpovědětVymazat
  6. Na sluníčku vypadá úžasně :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný, už nějakou dobu plánuju nějaký Color Clubí holo koupit, ale ještě jsem pořád nevybrala odstín :D

    OdpovědětVymazat
  8. tak ten je nádherný! myslím, že si ještě dneska udělám radost :D tyhle studené barvy se mi líbí, na zimu akorát, ale i v létě na opálených prstech vypadají hezky

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá pěkně, ale ta cena mě dost děsí :-D už jsem takovýto odstín také viděla levnější u jiné značky :)

    OdpovědětVymazat
  10. to je nádherný odstín :) mé nejdražší laky jsou OPI, koupila jsem 3 na veletrhu, kde byla výhodná cena, cca 170Kč, což je podle mě fajn a určitě toho nelituji, ale za plnou cenu 300Kč bych hodně přemýšlela jestli koupit nebo ne, to už je pro mě docela dost za lak na nehty :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  12. Pri nechtoch som lenivec. Nebaví ma "dve hodiny" upravovať nechty, lakovať a potom ešte čakať kým mi lak uschne, ak vôbec uschne a za deň je fuč. Takže tento lak spĺňa moje podmienky a vyzerá lákavo, až na tú cenu, ale zase za kvalitu si človek musí zaplatiť :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já si ho výhodně za 110,- Kč koupila v Olomouci a dát za něho plnou cenu, tak se mlátím do hlavy. Jako ten se fakt mega olupuje. Ale když ho přetřu nadlakem tak vydrží dlouho.

    OdpovědětVymazat