pondělí 13. května 2013

Návštěva L'oréal

Kolegyně blogerky už mne všechny předběhly, takže vás jistě moc nepřekvapuje, že i já jsem byla na akci L'oréal, kde nám byly představeny nové barvy na vlasy Wild Ombré. Na akci jsem se moc těšila, protože jsem měla možnost se znovu setkat s mými oblíbenými blogerkami a poznat zase nějaké další. A samotný L'oréal nezůstal pozadu a celá akce byla opravdu povedená.

Hlavními hvězdami večera byly barvy na vlasy Wild Ombré, díky kterým si aktuální velký vlasový hit můžete vytvořit z pohodlí domova.




Barvy se prodávají ve třech variacích pro blondýnky, světlé a tmavé hnědé (až černé) vlasy. Součástí balení je i patentovaný kartáček, kterým jsi barvu jednoduše nanesete. Vypadalo to jednoduše, ale přiznám se, já sama bych se toho bála a přizvala bych na pomoc minimálně kamarádku. Kadeřnice Markéta Dub nám to hned názorně předvedla na modelce.


Barvu je prý dobré nanášet směrem od konečků. Tam totiž barva klidně může být nejdéle, protože chceme docílit toho, aby konečky byly nejsvětlejší. Také se vyplatí udělat pár pramenů na jedné straně, potom na druhé a tak střídavě postupovat. To proto, abyste barvu měli na obou stranách stejně intenzivní. 


Výsledek se mně na slečně modelce moc líbil. Nikdy jsem ombre moc nefandila, ale tohle mi přišlo docela přirozené. Mám podobnou barvu vlasů, takže by to teoreticky na mě chytilo nějak podobně, a tak jsem hned začala přemýšlet, že bych to zkusila. Jenže po poradě s paní kadeřnicí z toho sešlo. Na mé jemné a ne moc husté vlasy by to asi nebylo to pravé ořechové a akorát bych tak na ty nedostatky upozornila. Takže jen mohla všem holkách tiše závidět. Holt s mými vlasy toho moc vymyslet nejde. :-( Ale musím tedy pochválit jak paní kadeřnici Markétu, tak i Petru z LovelyHair. Obě mi daly cenné rady, co s tím mým účesem udělat, aby to bylo aspoň o chlup lepší.



Během doby, kdy se postupně nechávaly barvit další dobrovolnice, šly jsme obhlédnout novinky Garnier, L'oréal a Maybelline. Všechno jsme vyzkoušely, komentovaly, fotily a hezky se u toho pobavily. 


Jednou z nejvýraznějších novinek je řada Colorama od Maybelline. Už jsem vám o ní jednou psala a mám pro vás dobrou zprávu. Mnohé z vás se bály, že se k nám nedostane deklarovaný počet variací. Ale paní z L'oréalu mi potvrdily, že čísla z tiskovky jsou platná pro Českou republiku. Takže se skutečně můžete těšit na 70 odstínů laků na nehty, 30 očních stínů, 18 gelových linek, 6 tvářenek a množství lesků ve dvou provedeních. Pídila jsem se i po tom, jestli to bude dostupné v každé drogerii, ale nedostala jsem uspokojivou odpověď. Nejdřív, že snad ano, potom padlo něco o tom, že to bude jen tam, kde má Maybelline rozšířený stojan a sama z toho nejsem moc moudrá, tak uvidíme časem. Mám takové tušení, že o Colorama za chvíli uslyšíte ze všech stran. A ode mě to dnes určitě také nebylo naposled.



Moji favorité


Byly tam ale i jiné lákavé novinky. Mně se nejvíce zamlouvá nový BB krém Maybelline. Jeho původní verzi mám ráda a je to pro mě nejlepší evropské BB. A tak novinka, která je navíc určena pro smíšenou pleť a ještě nabízí skvělý světlý odstín, je přesně to pravé pro mě. Už dlouho jsem po něm pokukovala a nemůžu se dočkat, až ho vyzkouším. 


U ostatních vzbudila největší pozdvižení nová řasenka False Lash Wings od L'oréal. A co se jí tedy musí nechat, má fakt super divný kartáček. :-)


A na závěr samozřejmě nechybělo občerstvení. S holkami jsme si opravdu skvěle popovídaly, probraly nejen kosmetiku a musím tedy pochválit i celý tým L'oréal, který se o nás staral. Všechny dámy byly moc milé, ochotné a celkově vládla skvělá atmosféra.


A abyste z toho něco měli i vy, můžete se brzy těšit na giveaway. Jelikož barvy nemůžu použít na sobě, budete testovat vy a nezapomněla jsem vám vzít i malou ochutnávku Coloramy.

Co vy a ombré? Líbí se vám nebo to jsou pro vás jen nevzhledné odrosty?

18 komentářů:

  1. Ja by som to aj vyskúšala ale stále mám trochu strach, že mi to zničí vlasy.

    OdpovědětVymazat
  2. Me se ombre libi,ale asi bych se ho bala,ja a napul blondyna,no nevim. Pritel je sice na blondyny,ale na ombre rekl,ze to je hnus:D

    OdpovědětVymazat
  3. Musela to být super akce. Už jsem ale psala u Péti, že ombré, ač dělané profíkem, se tam tedy moc nepovedlo. Moc se mi líbí, ale trochu "profesionálnější", s hodně postupnými přechody, tohle spíš vypadá jako odrosty. Viděla jsem dělat ombré jednoho super kadeřníka (Jana Těšíka, kdo ho zná :-)) na kamarádce a použil asi 4 odstíny blond a výsledek byl dokonalý. Moc hezké ombré má také youtuberka Zoella. Domácí barvení bych opravdu nedoporučovala. Těším se spíš na recenzi BB, protože pro mě je taky nej BB - navíc nemá silikony :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. teda jsem laik a nerozumím tomu, ale zdá se mi, že to BBčko má silikon hned na druhém místě :) doma jsem na to koukala a žiju v domění, že silikon to je - http://4.bp.blogspot.com/-1mGGEcKpgtA/UXehDmvt9II/AAAAAAAAHSQ/elek4HvhBiU/s1600/mabb_06_01.jpg tak nevím, třeba se pletu ?http://4.bp.blogspot.com/-1mGGEcKpgtA/UXehDmvt9II/AAAAAAAAHSQ/elek4HvhBiU/s1600/mabb_06_01.jpg :) ráda si nechám poradit od někoho, kdo tomu rozumí :)

      Vymazat
    2. Klasický Maybelline BB silikony nemá, ale tento BB pro smíšenou pleť ano.

      Vymazat
  4. Řasenka False Lash Wings se mi moc líbí. Pořídila jsem ji po recenzi od Meduňky a nemůžu si ji vynachválit. :-) Z Coloramy mám radost.

    OdpovědětVymazat
  5. Super akce. :) Novinky o coloramě mě opravdu potěšily. :)
    Ombré trend se mi nijak zvlášť nezamlouvá a nikdy jsem snad neviděla takové, které by se mi líbilo. :) Ale určitě nové barvy udělají radost nejedné slečně po ombré toužící... :)

    OdpovědětVymazat
  6. mne sa ombré hrozne páči, ale niesom si istá akoby to na mojich dlhých kučeravých vlasoch vyzeralo :-DDDDDDD

    OdpovědětVymazat
  7. muselo to tam být skvělé :) včetně občerstvení :D mně se ombré líbí, ale mám kudrnaté vlasy, na nichž se mi ombré příliš nelíbí. vytvářet si něco podobného sama doma bych se bála, navíc mi u této barvy přijde příliš výrazný barevný přechod.

    OdpovědětVymazat
  8. Těším se na nové výrobky Maybelline, je to jedna z mých nejoblíbenějších značek dekorativky z drogérky :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Nechápu jak jsem tě mohla nesledovat ;). Děkuji za skvělé odpoledne !:)

    OdpovědětVymazat
  10. Když vidím, jak hnusně opatlaně máš nalakované nehty, tak je dobře, že radši dáš Coloramu do giveaway.

    OdpovědětVymazat
  11. Ombre se mi moc líbí, je to živé.Na druhou stranu si vlasy barvit nechci a doufám, že se někdy nepomátnu a neudělám to:) Mám jeblonďaté, mámě v mém věku ztmavly, já ale zatím k barvení důvod nemám. Kde se o takových akcích dovídáš? Tahle vypadá suprově :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebarvené vlasy má dnes málokdo, toho si važ a určitě si je tak udržuj co nejdéle to půjde. jinak na akce mi obvykle přijde pozvánka.

      Vymazat
    2. To mě taky mohlo napadnout, kdyby to bylo úplně veřejné, přišel by kdekdo a nebylo by tam k hnutí :)

      Vymazat