pondělí 14. ledna 2013

Vlasový styling s Wellou

Kdo z vás pečlivěji sleduje českou blogovou sféru, asi vás tímto článkem příliš nepřekvapím. I já jsem se minulý týden účastnila akce, kterou pro blogerky pořádala společnost Wella. Byla to moje první taková akce a úplně ze všeho nejvíce jsem byla nadšená z toho, že jsem mohla osobně potkat své oblíbené blogerky. Občas docházelo k opravdu úsměvných situacím, kdy jsme se sobě navzájem musely namísto jména představovat adresou blogu, abychom věděly, s kým máme tu čest. :-D

Překvapila mě i samotná akce. Moc jsem nevěděla, co mám od toho čekat a byla jsem velmi mile překvapena, jak to všechno probíhalo. Vůbec jsem nečekala, že to bude pojato tak luxusně. Bohaté občerstvení, moderátor, modelky atd. Také jsem tak nějak automaticky očekávala, že tam do nás budou valit spousty superlativů a vychvalovat své výrobky a opět jsem se spletla. Představení nových produktů samozřejmě proběhlo, ale byla to jen krátká část celého programu. Navíc nám nikdo nevnucoval něco o nejlepších, nejúžasnějších věcech. Prostě nás jen informovali a nechali nás si o tom udělat vlastní názor. To mi přišlo sympatické. Větší část programu byla zaměřena na praktickou část, jak si správně vytvořit účes a bylo spoustu prostoru pro naše individuální dotazy.


Nejdříve nám zástupce společnosti Procter and Gamble představil novinky od Wella. Největší změnou je nová technologie DME, která má obsahovat o 30% menší částice, což by mělo zabránit tomu,aby se nám z vlasů, po použití laku, nestala nevzhledná slepená hmota. Nové laky a tužidla jsou dostupná v 10 variantách, takže si vybere skutečně každý.


Mezi dalšími novinkami jsou potom pěnové barvy a celá řada proti krepatění vlasů, která obsahuje šampón, kondicionér a bezoplachovou péči.



V druhé části programu nás provázela sličná moderátorka (taky to berete jako nespravedlnost, že se někdo může narodit s tak krásnýma dlouhýma nohama:-D) a vlasový odborník Tibor Němec. Modelkou se jim stala odvážná blogerka Lucy. Musím se přiznat, že jsem se až styděla, jak na nějaký styling úplně kašlu. Já dlouhodobě bojuji o to,aby mi ty vlasy nevypadaly úplně všechny a snažím se je zatěžovat co nejméně, takže nějaké natáčení, kulmování, tupírování a podobné věci jdou úplně mimo mě. Ale co bych dala za krásné zdravé vlasy (brala bych je ještě o něco radši než ty dlouhé nohy:-D) Ale tak s tím, že život je nespravedlivý jsem se smířila již dávno, tak jsem si alespoň sáhla do svědomí a při nejbližší příležitost s těmi mými vlasy udělám aspoň něco. Asi po roce obnovím barvu a možná se po letech vrátím k melíru. Ať to aspoň nějak vypadá, když už dlouhé lokny nikdy mít nebudu. 

Ještě bych vás ráda odkázala na článek k In your face, která byla pečlivější než já a zaznamenala všechny zajímavé rady, které jsme měly možnost během večera slyšet.

A nakonec moje ,,výslužka".

Jsou to všechny výše jmenované novinky. Chybí mi akorát ta bezoplachová péče, pravděpodobně se z mého balíčku někam zatoulala, protože jiné blogerky ji měly. Což mě trochu mrzí, protože tu bych využila rozhodně mnohem více než půl litru kondicionéru. To se přiznávám dobrovolně, ten budu mít asi do konce života. :-) Ale nevadí, radost z celé akce mi to rozhodně nekazí. Nejvíce se těším na testování laku na vlasy, jestli skutečně bude méně slepovat vlasy. 

Dále na mě zbyla černá barva na vlasy, kterou na svoji přírodní černou asi nevyužiji. Původně jsem chtěla udělat klasickou giveaway, ale bohužel krabička je moc tlustá, muselo by se to poslat jako balík a cena za to by byla pomalu vyšší, než hodnota samotné barvy. Takže doufám, že se na mě holky z jiných koutů republiky nebudou zlobit, ale barvu pošlu dál jen skrze osobní předání, které je tedy možné pouze v Praze (případně Břeclav). Pravidla jsou jednoduchá, kdo si o ní první napíše do komentářů, ten ji dostane. Na oplátku bych byla ráda, kdyby se ke mně dostala zpětně aspoň krátká recenze na daný výrobek, kterou bych poté zveřejnila zde na blogu. Ještě jednou tedy připomínám, že se jedná o odstín 2/0 Black.

Pro všechny ostatní, byla jsem se podívat do drogerií. Všechny výše popisované produkty jsou již běžně dostupné a byla jsem mile překvapena cenou. Nevím proč, nějak jsem měla zafixované, že Wella je mnohem dražší značka. Laky seženete za méně než stovku a šampón, kondicionér, barva stokorunu přesáhnou jen lehce.

Ještě jednou moc děkuji PR Wella za pozvání, příjemný večer a produkty k vyzkoušení.

Máte nějaké zkušenosti se značkou Wella?

4 komentáře:

  1. Máš hezky nafocené ty produkty - nějak jsem si jich v tom studiu nevšimla :) Ráda jsem Tě poznala! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych brala radši ty dlouhé nohy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Byla to super akce, moc ráda jsem se přiučila zase něčemu novému! A moc ráda jsem tě poznala osobně :)
    Jo a taky si myslím, že to s těma krásnýma dlouhýma nohama je nespravedlnost! :D

    OdpovědětVymazat