čtvrtek 27. prosince 2012

Štědrý Ježíšek

Tento článek rozhodně nebude nijak originální, v posledních dnech ho můžete vidět snad na každém blogu. A já tentokrát nezůstanu pozadu a také se vám pochlubím, co mi Ježíšek přinesl. Vybrala jsem pro vás ale pouze kosmetiku, které bylo skutečně hodně, přesně tak, jak jsem si přála. 
Jelikož mám ráda překvapení, tak jsem Ježíškovi nediktovala žádné konkrétní lahvičky a výběr nechala na něm. Věřím mu totiž, že mě dobře zná a vybere správně. Což se mi také potvrdilo, ze všech věcí mám skutečně radost.


Asi největší radost jsem měla ze dvou balíčků plných dekorativky. Ten první jsem dostala od mamky (z vašeho pohledu levá polovina fotky) a byl v něm balzám na rty Labello, stíny Dermacol, lak na nehty Maybelline a ještě k tomu byly naušničky. Druhý dáreček jsem dostala od sestry (pravá polovina fotky) a ten obsahoval balzám na rty Alverde, laky od Dermacol a Yves Rocher, transparentní pudr Essence Class of 2013 a vše bylo zabaleno v taštičce ze stejné limitky. Oba balíčky si byly dost podobné, laděny do fialové barvy, což ukazuje na to, že mě obě moc dobře znají. :-) Ze všech věcí mám radost, rozhodně je všechny využiji a už se nemůžu dočkat, až začnu testovat.


Další věcí byla celá sada Sparkle in Paris od Oriflame. Sada obsahuje toaletní vodu, tělové mléko se třpytkami, sprchový gel a deodorant. Všechno to moc pěkně voní. Velice jemně, ovocně. Není to nijak přehnaně sladké či těžké. Opravdu povedená věc a i tady se moc těším, až všechno vyzkouším.


Gel aloe vera je pro mě samozřejmostí. Vždy musím mít nějaký u sebe a v poslední době jsem jej dost postrádala. A tak jsem ráda,že si Ježíšek vzpomněl a přinesl mi ho. Tento gel-krém kromě vysokého obsahu aloe (70%), obsahuje ještě několik dalších léčivých bylinek. 
Už je to pomalu taková tradice, na Vánoce od mamky vždy dostanu nějaký ,,zázrak" na mé padající a řídké vlasy. Tento rok padla volba na švýcarskou značku Migliorin. Dostala jsem šampón, ampulky s koncentrovanější látkou a také ještě tabletky (ty jsem nefotila). Časem vám dám určitě vědět, jestli mi to pomohlo či nikoliv.

Bonus navíc

Tohle už mi Ježíšek nepřinesl, pro to jsem si běžela sama. Jak už jsem psala někdy dříve, výprodeje vánočních balíčků k těmto svátkům neodmyslitelně patří. Dost řetězců letos zlevňovalo už před Vánoci, ale to jsem poctivě vydržela a nic nekupovala (nikdy nevíte, co nakonec vybere sám Ježíšek, tak nerada takové věci kupuji předem). Každopádně 26. prosince už jsem pěkně naklusala do obchodu a začala vybírat. Naštěstí bydlím kousek od hypermarektu Albert a mám vyzkoušeno, že 26. ráno jsou všechny balíčky ve slevě. Chodím tak na ně každý rok. :-) Balíček od Nivea je pro mě také taková klasika a beru ho téměř každoročně. Primárně kvůli taštičce, která se letos moc vyvedla. Co se obsahu týče, v balíčku byl krém na ruce, tělové mléko a antiperspirant. Dále jsem tam nemohla nechat voňavou sadu od Dermacol. Už jsem měla pistáciový sprchový gel, který byl úžasný a tentokrát jsem koupila sprcháč i mléko, a to v limetkovo-hroznové variantě. Voní to naprosto božsky!

Další věci už jsem vám nefotila, ale ona stejně většina mých dárků byla kosmetická. Dále jsem dostala ještě kabelku, zrcadlo, nějaké oblečení a pár dalších drobností.

Co letos Ježíšek nadělil vám? Byli jste spokojení tak jako já? :-)

13 komentářů:

  1. já jsem taky moc spokojená, článek je kdyžtak na blogu, kdyby ses chtěla kouknout ;)
    u mě zase Ježíšek věděl, že jsem lakový maniak, takže jsem pod stromečkem objevila spoouustu laků:) a to byl přesně můj sen! :D

    OdpovědětVymazat
  2. dostala jsi teda pořádně kosmetiky :-) ale všechny balíčky jsou super :-)
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné dárky :). Já jsem z kosmetiky sice dostala jen tři, ale mám z nich taky velkou radost.

    OdpovědětVymazat
  4. krasne darčeky :o) ja som z kozmetiky dostala ina(až) naked 2..konečne :D spokojna až až :D

    OdpovědětVymazat
  5. Hm, samá krásná kosmetika. Já letos dva parfémy, ale kosmetiky moc nebylo...Ta parfémovaná kosmetika z Oriflamu mi nesmírně voní, i ta vůně samotná:-)

    OdpovědětVymazat
  6. mna praveze tieto clanky bavia:)

    OdpovědětVymazat
  7. kolikaprocentní sleva byla na ty balíčky?

    OdpovědětVymazat
  8. super dárečky ježíšek se vytáhl :D :)
    http://nemesisjournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem byla maximálně spokojená : kosmetika, oblečení, fotoaparát, náušnice, kabelka atd. co více si přát. To co jsi dostala ty, se mi moc líbí a hlavně ta kabelka je moc zajímavá:)

    OdpovědětVymazat