středa 8. srpna 2012

Gliss Kur Hair Repair


Dnes vám představím můj další přípravek na vlasy, se kterým jsem moc spokojená. Já těch věcí na vlasy nepoužívám moc, protože s nimi mám většinou jen samé trápení a snažím se je co nejméně zatěžovat.  A to nemluvím o tom, kolik přípravků mi vůbec nesedne. O to víc mám ale radost, když objevím něco, co mým tak trošku tragickým vlasům aspoň nějak pomůže.


 Gliss Kur Hair Repair je dvousložkový


Před použitím protřepat :-)



Gliss Kur Hair Repair od Schwarzkopf mám v růžovém provedení Color Protect. Výrobce uvádí, že se jedná o regenerační expres balzám s tekutými krystaly, chrání barvu před vyblednutím a okamžitě usnadňuje rozčesávání. Komplex tekutého keratinu odstraňuje poškození vlasu na povrchu i zevnitř.

Co je dobré, tak nanášet se může jak na mokré, tak suché vlasy a nemusí se oplachovat. To je pro mě velké plus. Já ho používám vždy po mytí hlavy. Hned po vysušení ručníkem si vlasy přestříkám a až potom jdu rozčesávat. A jde to opravdu nádherně hladce. Nikde se nic necuchá, neškube. Ten rozdíl je hodně znatelný. Navíc sprej příjemně voní. Přemýšlím tady docela dlouho, k čemu to přirovnat, ale nic mě nenapadá. Možná taková ta typická vůně, když vejdete do kadeřnictví.:-)

Gliss Kur Hair Repair dále slibuje pomoc poškozeným vlasům. Já jsem ho začala používat asi ve stejnou dobu, jako masku Dove a je pravda, že mám vlasy v mnohem lepším stavu. Vypadají zdravěji, nejsou roztřepené, ale asi o něco víc bych to přisuzovala té masce.

Co je však důležité, tak po Gliss Kur Hair Repair jsou vlasy uhlazenější, lesklejší a na pohled zdravější. A především vlasy nijak nezatěžuje, nemastí ani nic podobného. Na to jsem dost háklivá. Třeba kadeřnice mi dá vždycky na hlavu milion vodiček, sprejů, gelů a já nevím čeho ještě. Vlasy jsou krásné, nadýchané, lesklé, ale asi tak půl dne. Potom to zplihne, zmastí se a vlasy jsou celé takové ulepené. Já nejraději používám co nejméně vlasových přípravků a jen těch, co mi vlasy nijak výrazně nezatěžují. A tohle Gliss Kur Hair Repair splňuje. Dokonce jsem ho v poslední době začala používat ještě častěji. Nejen po umytí, ale třeba někdy jen po ránu, abych vlasům dodala takový čerstvější nádech.

Ve zkratce: Úžasně lehce se po něm rozčesávají vlasy, které jsou po použití jemnější, lesklejší, uhlazenější, ale zároveň je nijak nezatěžuje. Hezky voní.  Možná jediné mínus je v tom, že barvu vám moc neochrání.Vymyje se stejně rychle jako kdykoli před tím. Ale tohle mě osobně zase tolik netrápí.

Najdete ho v několika barevných provedeních, každý je určený na trochu jiné vlasy. Stojí kolem 100Kč a mám ten pocit, že je v jednom kuse někde ve slevě za 70 – 80Kč. Za sebe můžu vřele doporučit.

Znáte, používáte?

7 komentářů:

  1. Také mám a také spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zkušenost bohužel nemám, ráda používám masku z LUSH (s hennou) a Jojobu od Logony (obě doporučuju)

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám, ale už jsem se na něj párkrát dívala. Mám něco podobného dvousložkového od Garnier, a taky to není špatné. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nejoblíbenější mám sice jinej, ale prozatím používám přesně tenhle jako ,,náhražku". :D Barvu možná nějak nechrání, ale podle mě ,,zvýrazňuje". :)

    OdpovědětVymazat
  5. tak ten som nikdy nepoužívala ale po tejto recenzii si ho zaobstarám :)

    OdpovědětVymazat
  6. ja som gliss kur skusala a mne zial zatazoval vlasy :/ ale vsade pocuvam na neho chvaly, len mne akosi vobec nevyhovuje...

    OdpovědětVymazat
  7. Ten jsme taky měla a nebyl vůbec špatný :)

    http://michelleandherneverendingstory.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat